Publicitat
Política · 10 de Gener de 2018. 09:10h.

Mas recorda a Puigdemont que “jo vaig fer un pas al costat”

Admet que "les dificultats objectives són evidents” perquè el candidat de JuntsxCat sigui president

Mas recorda a Puigdemont que “jo vaig fer un pas al costat”

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en declaracions a El Punt Avui, ha recordat que “el candidat natural és Puigdemont però les dificultats objectives són evidents”. “Aquesta és una decisió personal que ha de prendre ell. Jo vaig fer un pas al costat i vaig proposar-lo a ell de president”, afegeix.

D'altra banda, Mas considera que repetir eleccions seria un error per a l’independentisme perquè posaria en risc una majoria parlamentària legitimada per una participació del 80% en les eleccions. Pel que fa als empresonaments, matisa que “una cosa és jutjar per desobediència i una altra, tenir-los en presó preventiva sense fiança acusats de sedició i rebel·lió, delictes que comporten l’ús de la violència directa".

Mas també admet que era partidari que Puigdemont convoqués eleccions: “jo vaig dir a tots que no podíem perdre la capacitat d’iniciativa pròpia institucional”, remarca. L'expresident revela que Puigdemont li va explicar que encara que convoqués eleccions “em diuen que aprovaran el 155 i potser el deixaran en suspens”.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Jordi BR, L'H, 11/01/2018 - 01:43

No, Sr Mas. Vostè no va fer un pas al costat; simplement el Parlament no el va investir president; en canvi a Puigdemont la Cambra sí que el vol fer president

#3 Onofre de Dip, Barcelona, 10/01/2018 - 11:47

No és que el Procés devori als seus fills, és que s'ha convertit en una bestiola bulímica.

#2 botifler1914, Sinitaca, 10/01/2018 - 11:31

Si el dió un paso al costado, Puchi dió 50.000.000 en dirección a Bruselas.

#1 Marcel-li, Manresa, 10/01/2018 - 10:35

Aquest marxa amb la cua entre cames, després d'haver-se carregat una majoria, un partit, després d'haver covat el germen de la divisió i criat uns fills que l'han devorat, despres de tot això ha de passar a l'historia com el mes nefast i vergonyant president (despres del malefic Companys que el va superar). Que no torni i que pagui els desastres