Política · 13 d'Octubre de 2017. 09:49h.

Mas recula després de la multa de 5,2 milions d'euros

Recorda que "ni l’ANC ni la CUP” governen i adverteix amb una possible intervenció de l’Exèrcit

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a TV3, ha dit que la suspensió de la declaració d’independència per part de Puigdemont és una decisió “correcta”.  "Puigdemont té el cap endreçat”, ha elogiat Mas. Igualment ha rebutjat les pressions perquè “ni la CUP, ni l'ANC ni cap altra entitat presideix el govern”.

Mas també ha advertit que, vistos els esdeveniments, "són capaços" d'enviar l’Exèrcit. A més, ha recordat que “el reconeixement de fora és essencial i cal tenir en compte  el factor exterior". “Ara els terminis no són la millor companyia perquè et posen molta exigència”, ha apuntat. En aquest sentit ha assenyalat que si Catalunya “no pot actuar com a independent” la independència seria només una “forma estètica”.

També ha lamentat que “les relacions entre les institucions catalanes i espanyoles estan tan deteriorades que és impossible un diàleg operatiu”. “El camí és forçar que hi hagi una pacificació entre Catalunya i l'estat espanyol”, ha defensat. Tot i això, ha remarcat que “si el que pretenen és una rendició humiliant i vergonyant, no la tindran”.

90 Comentaris

Publicitat
#59 un musclu, Bcn, 14/10/2017 - 12:55

Tu ens has portat aqui...IRRESPONSABLE

#58 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 14/10/2017 - 12:21

Com avança la tècnica! És increïble que, parlant des de la paperera de la Història, arribi tant i tant bé la senyal. No hi ha res que els "professionals" de TV3 no puguin aconseguir ... XD XD

#57 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ..ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , ARTUR MAS NO DIGUIS LA CUP NO MANDA TU ERES LA PRUEBA QUE SI MANDAN TE BAN DIR MARXA I BAS MA, 13/10/2017 - 20:45

ARTUR MAS , LA CUP Manda més que PUIGDEMONT I JUNQUERAS JUNTS ,, Tu eres PRESIDENT i la CUP Te ordeno te fueras i bas MARXAR .. ¿ ENCARA DIUS QUE NO MANDEN ? La demostració que si manden eres tu Artur Mas te ban fer Fora .. I Ara fan lo que volem amb JUNTS PEL SI Con fan lo que volem a Cardedeu UN DONEN SUPORT A E.R.C.

#56 Qui mana?, Chez Titole, 13/10/2017 - 19:49

Diu que no governa la CUP i l'ANC?, precisament és l'impressió que te el 90 per cent.

#55 El español, Madrid, 13/10/2017 - 18:42

Es bien.