Publicitat
Política · 15 de Maig de 2014. 17:31h.

Mas reivindica "l'humor i el dret a somriure"

"A algunes persones que es dediquen als afers públics i acostumen a fer cara de pomes agres"

Mas reivindica "l'humor i el dret a somriure"

Una imatge de Mas a l'acte inaugural del Saló del Còmic (Foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reivindicat “l’humor i el dret a somriure”  com a elements fonamentals per desdramatitzar les coses. Unes paraules que ha pronunciat durant l’acte inaugural del 32è Saló Internacional del Còmic de Barcelona que se celebra del 15 al 18 de maig a la Fira de Barcelona al recinte de Montjuïc.

Mas ha traslladat aquesta recomanació especialment “a algunes persones que es dediquen als afers públics i acostumen a fer cara de pomes agres davant de determinades coses”, a les quals ha aconsellat que visitin el certamen “i potser amb aquest dret a somriure relativitzaran algunes coses, desdramatitzaran algunes altres, i veuran que, si t’ho agafes amb un punt d’humor, es poden resoldre moltes coses per la via d’entendre’s simplement”.

El cap de l’executiu català ha posat d’exemple el Saló del Còmic i ha afirmat que aquest certamen “és una gran expressió de dues de les característiques de Catalunya: el talent i la creativitat, d’una banda, i la capacitat de no quedar-se tancat de portes endins sinó de projectar-se arreu del món”, assenyalant que els millors il·lustradors catalans estan treballant per a empreses nord-americanes.

Artur Mas, acompanyat del conseller de Cultura, Ferran Mascarell; de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i del director del Saló del Còmic, Carles Santamaria, entre altres, ha fet un recorregut per les instal·lacions del Saló i ha visitat diverses mostres com la dedicada al “Còmic bèl·lic”, eix central de l’edició d’enguany, o l’exposició “El dret a somriure”, una  mostra de com els il·lustradors estan recollint el procés del dret a decidir.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#32 tonbri, Barcelona, 18/05/2014 - 10:44

Els de Donetsk ja l'han trobat... Ja tenen el seu Pushilin...I ja ha proclamat l'independencia, Va per feina... I nosaltres portem anys, amb manifestacions milionaries al carrer, amb enquestes que diuen que som majoria...i el nostre lider(?) parlant d'acompliment de legalitats... (espanyoles)...!!

#29 fran, Vilassar de dalt, 16/05/2014 - 19:52

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha reivindicat ?l?humor i el dret a somriure? :

¡¡¡Que era broma, pringaos !!!! ..... ¡¡¡Que no habrá consulta!!! ..... :)

#28 Quinacollasoplagaitesensmana, Girona, 16/05/2014 - 13:58

Arturo recorda:
dret a somriure
dret a gaudir del paissatge
dret a tenir un compte corrent mil.lionari a Liechestein...

#27 Ernesto, Vilassar, 16/05/2014 - 11:32

En la foto veo un robot saludando a un hombre plateado. ¿Quién es quién?

#27.1 pepe, andorra, 16/05/2014 - 13:17

lo q le gustaría ser al machote del Casper si tuviera huevos.

#26 Alvar, Bcn Españolaza, 16/05/2014 - 10:42

CorrupCiu, l'unic partit al mon que es presenta a varies eleccions amb la seva seu embargada per mes de tres millions per el cas Palau. No ho oblidarem!