Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2009. 14:17h.

Mas renega d'Alavedra i Prenafeta

El líder de CiU afirma que "són del segle passat"

El president de CiU, Artur Mas, ha assegurat que la federació nacionalista ha suspès temporalment de militància "per unanimitat" els dos detinguts pel cas Pretòria relacionats amb CiU, Lluís Prenafeta i Macià Alavedra", alhora que ha recordat que "no tenen res a veure amb la direcció de CiU, ja que són del segle passat de CiU" malgrat que Josep Maria Cullelll, que sí que està a la direcció, forma part de la mateixa generació política d'Alavedra. El líder nacionalista ha assegurat que aquesta decisió, "personalment, és dolorosa però necessària" i ha afegit que "aquesta decisió es fa a petició dels dos afectats".

En la roda de premsa posterior a la reunió de la comissió executiva de CDC, ha dit que "de trama entre el PSC i CiU no n'hi ha cap" en referència al cas Pretòria. Mas ha reiterat el "principi de presumpció d'inocència respecte a tothom. Ningú és culpable fins que no es demostra el contrari". Tot i que ha volgut remarcar que "un partit ha de respondre per les accions dels seus càrrecs públics"  i en aquest sentit "a CiU no n'hi ha cap". Però ha advertit que "si la justícia demostra que aquests delictes són reals la justícia ha d'actuar amb tot el pes de la llei".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 F Xavier G B, Barcelona - Ciutat Vella, 02/11/2009 - 18:10

L' Artur Mas no ha rerenegat d'ells, només ha recordat que no son dirigents de Convergencia, desde fa anys. I que els acusats han parlant amb ell, i que per lo tant poden haver-hi converses enregistrades del Mas amb els 2 acusants

#10 Anna A., Més sepulcres blanquejats!, 02/11/2009 - 18:06

Joan Bas:
Demani-li al sr. Mena i al sr. Villarejo, de què exercien al 1962.

S'endurà una sorpresa.

O pregunti'ls per SMASSA.

JA VEURÀ COM RIUREM TOTS.

#9 Anna A., Cap on miraven vostès, mentrestant?, 02/11/2009 - 17:59

Inocenci, culpable.

Som culpables del pecat original, també.

I el Sr. Muñoz, alcalde socialista, és fill del darrer alcalde franquista de la mateixa ciutat.

Faci el que faci, la culpa és de CiU.
Ja.

#8 Joan Bas, Tarragona, 02/11/2009 - 17:28

quina vergonya?
Encara la culpa de tot plegat serà d'IV i/o Esquerra.

#7 Inocenci, sabadell, 02/11/2009 - 16:27

Poden ser del segle passat però a l´Artur li vàren donar de mamar. Quin fill tant desagraït. En aquella època l´Artur es pentinava a l´estil Harward, es a dir, de nen maco. Quins collons.