Publicitat
Política · 8 de Febrer de 2011. 13:49h.

Mas renuncia a plantejar el pacte fiscal "ara"

El president diu que "segur que no traurem res"

Mas renuncia a plantejar el pacte fiscal "ara"

Mas i Duran, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, Artur Mas, en una entrevista a El món a RAC1, reconegut que "si ara se li planteja al govern espanyol un tema de l'envergadura del pacte fiscal català, segur que no traurem res".

"No hi ha musculatura política a Madrid suficient per fer una negociació seriosa", ha lamentat en aquest sentit. També ha indicat que "espero que podrem pagar preus per l'emissió de deute més raonables que els que es van pagar en altres ocasions".
 
"La Generalitat no ha de tenir problemes per pagar les nòmines. Les nòmines les pagarem. La Generalitat té dificultats importants de tresoreria a hores d'ara. Ara, les solucions vindran", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 badoc, Girona, 09/02/2011 - 13:09

Aqui sembla que en Duran i Lleida està parlant pel mòbil, però no és exactament això. Es que a Madrid li han manat que totes les converses que tinguin amb el President, les han de sentir.
Així doncs, ell sempre parla amb en Mas amb el mòbil posat.

#5 joan, manresa, 08/02/2011 - 17:48

El Casal,17,40h.-Al final haurem de dir..--Ya no entenem rés..---Sr.Mas,President de la Generalitat,no tiri tan depresa la toballola.,pensi amb els milers de vots que va aconseguir..,pensi que encare ens quedan somnis..No en foti tot una pila de frustacions..Hem De LLUITAR, Sr.MAS..Hem D'ILUSION

#4 Jordi, Teià, 08/02/2011 - 16:36

Com que és evident que no "traurem" res, proposo que tampoc hi "posem" res. I que siguin ells qui vinguin a arrossegar-se, com seria el més lògic i normal!
En Mas a la Moncloa em recorda algú demanant al seu atracador que es quedi els diners i la cartera, però li torni el DNI

#3 Mr. X, bcn, 08/02/2011 - 14:54

Oh, no, Deu meu, nooooo!! No m'esperava pas aquesta decisió per part de CyU!!! Aaaahahahahah...Què cony, amb els 800 milions amb que us ha comprat espanya ja podreu col·locar amics i coneguts durant uns anyets, eeeh, fills d'ESADE? Hihihi...quin fàstic de país, redeu

#2 santsenc, Vila de Sants, 08/02/2011 - 14:03

Tranquil, si estem on estem és perquè tots els presidents i polítics catalans que hem tingut heu aconseguit molt poc per Catalunya. El que si que heu aconseguit és omplir les vostres butxaques. Tu rai q pots anar a esquiar, mentre et lamentes que menges gripaus.