Publicitat
Política · 28 de Març de 2015. 17:00h.

Mas replica Montoro

"Els que ens ofeguen i ens neguen el pa i la sal després ens volen donar lliçons"

Mas replica Montoro

Mas, durant la inauguració de l'EAS de Taradell (Foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha criticat aquest dissabte que “els que ens ofeguen i ens neguen el pa i la sal es dediquin a donar-nos lliçons”, en referència al ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro.

Mas ha replicat així el ministre Montoro, que va assenyalar sobre el dèficit públic català que “com creixeria Catalunya si el seu Govern es dediqués al que s'ha de dedicar. Clarament es dedica a altres coses". Unes paraules que el president català ha qualificat de “paraules interessades”.

En aquest sentit ha comparat la situació de Catalunya amb la de la Comunitat de Madrid, apuntant que “no deuen estar instal·lats en el debat sobiranista, entre d’altres coses, perquè no els fa falta”, ja que “tenen els instruments, les eines i la capacitat de decisió”. “Mira per on, la Comunitat de Madrid va créixer menys que Catalunya”, ha ironitzat.
 
El cap de l’Executiu ha instat els catalans a ignorar les crítiques i “anar a la nostra”, que vol dir “fer créixer l’economia, ajudar a crear tota la feina possible i seguir amb el nostre camí, perquè aquest sigui un país que realment pugui arribar créixer amb tota la intensitat”, perquè tindrà “les eines, la capacitat de decisió i els recursos que necessita”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 carlitus, barcelona, 28/03/2015 - 23:21

Que fitxi al seu amic i dinamitzador econòmic Jordi Pujol fill, i ens plouran a tots els pans i els peixos en forma de bitllets de 500 euros.

#7 Calimero, Barcelona, 28/03/2015 - 21:57

Lo de siempre: víctimismo,berrinches y pataletas... El gran timonel estelado despilfarra millones en su obsesión identitaria y luego no hay dinero para hospitales o comedores escolares...

#6 pere, barcelona, 28/03/2015 - 21:01

Sr. Mas més prudència!. Fa setmanes se'l veu a "masses" inauguracions. A qui vol enganyar?. (Un contribuent que les darreres setmanes ha hagut de fer varies gestions i al que les estructures d'estat actuals l'estan "putejan". Sense parlar de la sagnia de €. La SEVA adm. sols funciona per cobra

#5 spanish, Madrid, 28/03/2015 - 20:01

por eso votamos a favor de la Ley de Estabilidad Presupuestaria del PP para poder decir que nos ahogan

#3 Carlos Gomez, Bcn, 28/03/2015 - 19:31

Pobre Montoro.
Que parli amb el Mas-Colell i le explicara com es fan el duros amb quatre pesetes.
De moment aquest any ja se ha inventat 2.500 mm por la gloria de su madre.
Catalunya, Una, Grande i Dinamitzadora.