Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2009. 09:05h.

Mas replica Pujol que "el problema és el tripartit"

El president de CiU defensa l'Estatut perquè "alguna cosa havíem de fer"

Mas replica Pujol que "el problema és el tripartit"

Mas, amb Duran i Pujol, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "no ho sé, si la desafecció catalana cap a Espanya és reconduïble, però costarà molt". "Cada cop costa més fer-nos entendre i fer-nos respectar", ha lamentat.

També ha assegurat que "Catalunya ha actuat amb molta generositat cap a Espanya en els darrers 30 anys. Aquesta generositat, moltes vegades, no s'ha donat de part d'Espanya cap a Catalunya". Tot i això, ha deixat clar que "a Catalunya les coses tampoc es fan bé".

Pel que fa a les crítiques de Jordi Pujol a l'Estatut, en el sentit que no ha sortit a compte pel "gran desgast" que ha generat, Mas considera que "alguna cosa havíem de fer, el que no podíem era quedar-nos igual". "El problema no és l'Estatut, és el tripartit", ha sentenciat en aquest sentit.

"El Constitucional no hauria de tocar l'Estatut, perquè és una llei del poble", ha opinat, a més de demanar "treballem en un pla d'acció per si el tomben".

El dirigent nacionalista sí que ha admès, però, que "Catalunya ha perdut prestigi a Espanya, abans tots pensaven que érem els que fèiem les coses bé i es fixaven en nosaltres".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 dom, gava, 25/11/2009 - 17:36

No obstante este hombre será de los pocos póliticos que pasará a la historia... sin duda.

#2 Prou!, Barcelona, 25/11/2009 - 11:26

Senyor Mas, tregui'ns d'aquest merder tripartit que només fa que enfonsar-nos en el desànim que cerquen tant uns com altres. Si no ho fa bé, ja el treurem nosaltres a vostè.

#1 Joan, Tarragona, 25/11/2009 - 11:13

En aquest país sempre es fan les coses per fer algo, mai perquè siguin les correctes. Els polítics fan potar.