Publicitat
Política · 2 de Juny de 2013. 13:40h.

Mas replica Rajoy

"La dimensió d'un país potser dóna més poder, però no fa que la gent visqui millor"

Mas replica Rajoy

Mas, durant la Tamborinada

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha recordat el nivell d'atur d'Espanya, després de les declaracions del cap de l'executiu estatal, Mariano Rajoy, al Cercle d'Economia aquest dissabte sobre la influència a Europa dels "països petits". "La dimensió d’un país potser dóna més poder, però no fa que la gent visqui millor", ha dit.

Mas ha assenyalat que Rajoy "crec que parlava de països petits en general". "Què és millor, un país gran com Espanya amb un atur del 27% o un país més petit com Àustria amb un atur del 4 per cent?", ha etzibat.

El cap del Govern ha remarcat que el tamany dels països "potser té a veure amb el poder pero no amb la gent si viu millor o pitjor". "Sempre hi haurà països petits a Europa i al món que funcionaran molt bé", ha valorat.

Així, durant la visita a la Tamborinada que s'ha fet al Parc de la Ciutadella de Barcelona, Mas ha reconegut que hi ha països "més petits que Catalunya on la gent viu molt bé, molt millor que aquí, i també hi ha països grans que van molt millor que Espanya".

Mas ha estat acompanyat per la presidenta de la Fundació La Roda, Lluïsa Celades, entitat organitzadora; l'exconsellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; i l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#20 Manolo, Barcelona, 03/06/2013 - 16:32

El Gran timonel es un fracasado
Alguien me puede hablar sobre la política q hace para mejorar la situación del paro en Catalunya?
de los recortes de bienestar social? de la deuda que tanemos? de los gastos a consejeros comarcales? de los beneficios a las escuelas privadas? las colas en hospitales?

#19 Ineficientes, y cobardes, 03/06/2013 - 10:30

Al parecer, los independentistas son soberanos para todo, excepto para aceptar su responsabilidad con el paro. ¡Y eso qué incluso los sindicatos le preguntan a MAs qué deben pensar!

#18 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 03/06/2013 - 10:22

Un Pais Petit els seus Politics no tindrien que cobra Sous que no cobren ni un Pais ben Gran . Catalunya un Pais Petit Sous Petits Sous ben Baixos seria lo més normal Cal Sotarrar la Estacion de Tren de Castelldefels per seguratat no es repateixi al mateix Volem molta seguratat a Catalunya

#17 joan, barcelona, 02/06/2013 - 21:14

El Sr diu veritats a mitjes: als petits paisos que són independents desde fa molt els hi va molt be, cas de Austria, Suiza, Holanda ... Als petits paisos que han assolit la independencia fa poc els hi va de pena: Kosovo, Montenegro, Macedonia, Letonia, Estonia, Croacia ... Ens enganyen !!!

#17.1 Moles, Les Ardennes, 03/06/2013 - 00:28

Joan, aquest països que esmenes res tenen a veure amb el potencial industrial de Catalunya.T'enganyes tu

#16 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 02/06/2013 - 20:45

Catalunya es un Pais Petit en el cual cada dia si viu molt malament cada dia Pitjor Cada dia tenin més Aturats hi molts més Pobres molta més inseguratat .Un ja més Politics Corruptes que bons politics Un ja més Incendis que Bombers per apagar-los Un ja més lladres que policias, un ja inseguratat