Publicitat
Política · 13 de Gener de 2009. 13:11h.

Mas retreu a Guardans manca d'elegància

"És un motiu d'elegància no desvetllar converses privades"

Mas retreu a Guardans manca d'elegància

Artur Mas i Ramon Tremosa

El líder de CiU, Artur Mas, ha retret al fins ara eurodiputat una manca d'elegància per les declaracions radiofòniques després que se sabés que no encapçalaria la llista de CiU al Parlament Europeu. En una primera pregunta de la premsa s'ha mostrat caut i s'ha limitat a contestar que sobre "les declaracions d'Ignasi Guardans jo sincerament no vull entrar-hi massa. Entenc molt bé que en aquest moment pugui estar una mica decebut".

Posteriorment, en una segona intervenció, quan un periodista de la Ser li ha preguntat si, en una conversa privada, havia confessat que votaria sí en un referèndum d'autodeterminació, Mas ha endurit la seva resposta. "És -ha replicat- un motiu d'elegància no desvetllar converses privades i en això seré absolutament educat. Ni amb respecte a ell ni amb respecte a ningú no desvetllaré converses privades reals o suposades".

Video: "És un motiu d'elegància no desvetllar converses privades"

Vídeo: "Entenc molt bé que en aquest moment pugui estar una mica decebut"

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 ramon, barcelona-c, 14/01/2009 - 11:23

Tot aquest tema demostra una certa improvisació i amateurisme per part de CiU. Han tingut setmanes per preparar la succesió de Guardans parlant-ho amb ell i no ho han fet.Seguramnt el srGuardans podría ser un bon candiadat a diputat al "Congreso"

#4 pep, manresa, 13/01/2009 - 20:52

manel, potser la ocasió l'ha deixada perdre dues vegades ERC, amb una majoria nacional al Parlament els que es dèien independentistes tenien la ocasió de collar CiU i els sobiranistes de CiU la coartada per plantejar la independència

#3 manel, moià, 13/01/2009 - 20:36

Pep estic d'acord amb tu, en que ho ha de decidir ell, però som molts q pensem(no dic q tingui raó) que si CIU (o el seu lider) fa un pas endavant, avançaria mitja Catalunya x la influència de CIU en una gran part de la població. Crec q seria valent

#2 pep, manresa, 13/01/2009 - 19:58

manel, en la vida cadascú ha de saber estar al seu lloc, considero la resposta de Mas prou elegant i intel.ligent, qui té un càrrec públic ha de saber ser sobre tot intel.ligent, i valent quan calgui, no quan ho diguis tú o jo.

#1 manel, moià, 13/01/2009 - 17:05

Mas, sigues valent i fes públic el sentit del teu vot, això seria un referent per molta gent que no sap que pensar...
Només hi ha una sortida, i tots la sabem!