Publicitat
Política · 13 d'Abril de 2011. 11:08h.

Mas retreu a Solidaritat la 'fuga' de Laporta

"Si vostès volen majories socials, donin exemple amb el seu grup parlamentari"

Mas retreu a Solidaritat la 'fuga' de Laporta

Laporta, a l'arribada al Parlament

El diputat de Solidaritat, Uriel Bertran, durant la sessió al Parlament, ha preguntat al president de la Generalitat, Artur Mas, si "continua estant d'acord amb el dret a decidir sense límits?". Mas li ha contestat que "hi estic d'acord, però cal que recollim majories socials molt àmplies".

Uriel ha replicat que "aquesta tarda tindrem una bona oportunitat per saber-ho", i ha lamentat que "els vam demanar una reunió per buscar l'acord, però no hem rebut resposta". "Vostè a l'oposició es queixava que no hi havia diàleg, avui ens queixem nosaltres", ha expressat.

"La seva abstenció permetrà que el bloc espanyolista bloquegi la llei", li ha retret, a més d'assegurar que "hi ha una majoria social a favor de la independència".

Mas, en la contrarèplica, ha demanat al diputat de Solidaritat que "no confonguem la opinió pública". "Si vostè demana coherència s'hauria de llegir els programes electorals i el debat d'investidura; si ho llegís sabria que CiU mai s'ha compromés a declarar l'Estat propi en aquesta legislatura", ha indicat.

"No entenc que ens demani una cosa que no tenim al nostre programa", li ha retret. "Només dir-li una cosa: si vostès volen majories socials, donin exemple amb el seu grup parlamentari; que ja s'ha reduït en un diputat. De quatre que hi havien un ja no hi és", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadanista, Barcelona, 13/04/2011 - 12:39

Laporta se metió en la política para ser un Mesias, pero va camino de ser un Judas. ¿Acabará, como el antiguo, por ahorcarse? Metafóricamente, claro.

#4 epep, Independencia, 13/04/2011 - 12:39

Gran resposta del President, molt be per fugir d'estudi, i no afrontar de cara els problemes estructurals de Catalunya

#3 Manel, Gràcia, 13/04/2011 - 12:13

NO ESTEM PARLANT d'EN LAPORTA, Sr. Mas.
Estem parlant de la LLIBERTAT d'un País

VERGONYA
http://www.youtube.com/watch?v=198WBSDA1uA

#2 Gabri, SJD, 13/04/2011 - 11:54

Jo crec que caldria trobar el camí del mig. Que aprovin la Llei, però la declaració de la independència en sí no cal que CiU la tiri endavant si ja va dir que no ho faria. I ja està. Hi ha temps per endavant i abans de declarar-la cal fer moltes coses.

#1 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/04/2011 - 11:50

Sin la evasión de Laporta estaríamos en un caso de camino (lejano) hacia la mayoría //sucial//.
No hay más que recordar cómo dejó las finanzas del Barça el rey del champagne francés