Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2010. 11:01h.

Mas retreu a Tremosa la seva "relliscada"

"Ahir vaig tenir ocasió de parlar amb ell i li vaig fer veure que aquest tipus de manifestacions no convenen"

Mas retreu a Tremosa la seva "relliscada"

Artur Mas i Ramon Tremosa, en una imatge d'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha desautoritzat les desqualificacions llançades ahir per Ramon Tremosa, eurodiputat de CiU, contra el president català, José Montilla, uns atacs que ha qualificat de "relliscada" i "error". En declaracions a RNE, Mas ha explicat que el va trucar ahir per telèfon per amonestar-li: "Ahir vaig tenir ocasió de parlar amb el nostre eurodiputat, Ramon Tremosa, i li vaig fer veure que aquest tipus de manifestacions no convenen".

Segons Mas, les crítiques de Tremosa contra el president de la Generalitat no només "són incertes, en el sentit de no ajustades a la veritat", sinó que a més contradiuen els desitjos de CiU de "fer una campanya de to positiu i constructiu". "Aquestes manifestacions constitueixen un error, així li ho vaig dir clarament i ho dic públicament. Va ser un relliscada de Tremosa. Un relliscada es pot cometre, el que passa és que una vegada l'has comès cal fer marxa enrere, no alimentar una polèmica que sí interessa als nostres adversaris polítics, que s'han agafat a això com si fos la fi del món ", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 joan, manresa, 09/09/2010 - 16:44

tinu.) maneras de fer una justificació,pro mai ,mai donar carnada als contraris...No ha sentit els gallets com criden..??Sr.Mas,El Molt Hon.President Pujol,era i amb perdó,petit d'estatura pro els tenía ...Sr.Mas,entenem nosaltres,la colla,que ya prou de pa de pesic,tregui el geni o a l'oposició

#12 joan, manresa, 09/09/2010 - 16:40

El Casal obre las portes a la seba tertulia desde MOROLANDINA ( Abans Manresa).Sr.Mas,Sr.Mas..,avui ens enfadarem.No es pot anar a ser President de la Generalitat,sen un "caguetes"...Flac favor a fet a la seba persona.El Sr.Tremosa te mes raó que un Sant..Prou ya de "caguetes"..Tenía moltes (cont

#11 jose, ciutat de valladolid, 09/09/2010 - 15:51

Socialismo español es el de Partido Socialista Español i el de Nacionalsocialismo de Franco, però no es pot dir, que no queda be.

#10 Mariona Rius González de las Heras, Barcelona, 09/09/2010 - 13:36

Este Tremosa es la persona indicada para dirigir la Conselleria de Relacions Institucionals.Ha demostrado tacto y mano izquierda para tratar con el resto de fuerzas políticas.Todo un hallazgo, este Tremosa.Y después nos quejamos de la mediocridad de los pijoprogres.

#9 Ramon, Sant Cugat, 09/09/2010 - 13:29

En Tremosa té raó; ja es hora que algú pari el peus a aquesta colla de xarnegos que ens están desfent el pais. Que es dediquin al que els hi toca, rentar la merda del pocs catalans que quedem. Oi, Artur?