Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2012. 11:23h.

Mas retreu al PSC que Rubalcaba està en contra del pacte fiscal

Diu que Rajoy el va advertir que si portava la proposta al Congrés "el PSOE també hi votaria en contra"

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha retret al PSC que el primer secretari del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, està en contra del pacte fiscal i ha explicat que Rajoy, quan li va proposar portar el pacte fiscal al Congrés, el va advertir que "el PSOE també hi votaria en contra". "No només ho diu el senyor Rajoy, ho diu també el senyor Rubalcaba 'ni parlar-ne del pacte fiscal'".

"El PSOE va de bracet amb el PP per dir-li no a Catalunya amb el pacte fiscal. Això és el que ha passat en els darrers dies i, això no els significa cap interpel·lació pròpia?", els hi ha preguntat durant la rèplica a la intervenció del president del grup parlamentari del PSC, Xavier Sabaté.

En aquest sentit, Mas ha afegit que "vostès podrien haver optat per una altra opció, que evidentment els hauria provocat una tensió amb el PSOE. Podrien haver votat el 100% del pacte fiscal que es proposava en aquest Parlament al costat d'Esquerra, ICV, CiU i el senyor Laporta però, no ho varen fer".

"Ara ens parlen de reformar la Constitució espanyola que és una operació d'una envergadura extraordinària i no van ser capaços  d'afegir-se al 100% del pacte fiscal que plantejava Catalunya", els ha etzibat.

Finalment, el president ha dit que "curiós que parlin d'un nou federalisme quan no n'ha existit mai cap" i ha afegit que ""el cop de porta que li va donar el PSOE al president Maragall va ser monumental". "Vostès el que no volen es quedar malament amb el PSOE", ha conclòs.

Rubalcaba, amb Navarro, a la Festa de la Rosa
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 spanish, Madrdi, 26/09/2012 - 16:25

es que ningu spa que collons es, inclus Antic de La Masguardia va dir que no suposava mes diners llavors ?

#3 Enric_J_M, Bcn, 26/09/2012 - 11:46

I segur que si s'hagues votat al congres, els 14 pocapenes del PSC haurien votat en contra del pacte fiscal... per equivocació, es clar!

#3.1 spanish, Madrdi, 26/09/2012 - 16:26

pitjor CIU que sense equivocar-se van votar a favor de la Llei Estabiitat Pressupuestaria que peremt la intervencio de l´estat a ales autonomies...jajjajjajajaj mira que sou de palusus jajajjajaaa

#2 Tim, Bcn, 26/09/2012 - 11:40

Y del catalán, no lo olvidemos. Fue el de la 3ª hora de castellano que recurrió al Constitucional la Generalitat.... ja, recurrrió a un tribunal en el que no cree. Ventajista.

#1 Contra la farsa, Barcelona, 26/09/2012 - 11:36

La paraula federalisme en la boca del PSOE-psc és una gran collonada. Un partit que ni té ni vol tenir grup parlamentari a Madrid i que sempre ha votat com un sol home amb el PSOE.
Quanta hipocresia i mediocritat !