Política · 1 de Desembre de 2011. 23:17h.

Mas s'apropa al PPC

El president admet que "no els deixaré de banda" per als Pressupostos

Mas s'apropa al PPC

Mas i Terribas, en un moment de l'entrevista. (Foto: TV3)

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha dit sobre el PPC que "no els deixaré de banda el 2012", després d'assegurar que "m'han ajudat al 2011" amb els Pressupostos de l'exercici que ara es tanca. El cap de l'executiu espera que "també s'hi sumin" Esquerra i el PSC. A qui ha descartat per a un acord és a Iniciativa, tot i que ha assenyalat que entén la postura dels ecosocialistes.

Mas ha remarcat, en una entrevista a TV3, que "tornaré a fer el que he fet al 2011. Crec que és la meva feina i en qualsevol cas la manera que m'agrada fer-la. Jo intentaré que aquests Pressupostos per al 2012, que són molt complicats i molt durs, i que són un camí de sacrifici i exigència, que tenen un objectiu, sanejar aquests deutes que portem a sobre i que ens hem de treure el més ràpidament possible, això jo ho oferiré plantejar a tots els partits".

"Com vostè compendrà -ha dit adreçant-se a Mònica Terribas- si (els del PP) m'han ajudat al 2011 no els deixaré de banda al 2012, perquè això seria incongruent, incoherent per part meva".

Quan la directora de TV3 ha recordat que "ara els hi han dit que no els hi pagaran" el fons de competivitat després de votar sí al Congrés, Mas ha respost que "això ho va dir un diputat del PP a Catalunya però després la senyora Camacho ha dit que això no era així i que es plantejaven, fins i tot han sortit algunes informacions que, no només per Catalunya, aquest famós fons de competivitat es podia avançar al 2012".

El president de la Generalitat ha assenyalat que "si el PP ens va ajudar a treure endavant uns Pressupostos complicats i els demés ens van girar l'esquena perquè era difícil posar-se al costat del Govern per fer això, no era popular,  el que jo no puc fer és dir-li ara al PP que 'ara ni em parlarem amb vosaltres'. Jo això no ho faré. Això no és seriós".

Mas ha explicat que "però, a més a més, jo demanaré a Esquerra que s'hi sumin i demanaré al PSC que s'hi sumin, com vaig fer al 2011", però ha afegit "jo els hi puc demanar, però el que no puc és obligar a dir que sí. Si decideixen dir que no perquè els és més còmode, jo he de tirar endavant".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Narcis, Barcelona, 02/12/2011 - 20:25

CiuPP. i l'engany del concert impossible. Tot previsible i els que els han votat ho saben i ja els va bé perquè això és anar tirant. Això i l'entossudiment de Mas en una estratègia confosa és el tema de l'entrevista. Però tranquils, temps als aconteixaments.

#4 Pep, Sabadell, 02/12/2011 - 15:11

Convergencia Democràtica
Unio
CiU
Partido Popular
CiUPP

#3 montserrat, montillanopresident, 02/12/2011 - 11:37

E-Noticies sociata: sou uns manipuladors com els vostres pROTEGITS! vaig seguir tota la entrevista de dalt a baix del president de Catalunya i sempre va dir que parlaria amb tothom ERC.icv i també PSC.
Els catalans hem demostrat tenir seny eleccions últimes.han deixat els mentiders cuneta.

#2 Kropotkin, Vic, 02/12/2011 - 09:29

Es que son lo mismo, no les puede costar mucho...

#1 Andreu, Barcelona, 02/12/2011 - 08:57

Quina vergonya de president i quina desvergonya de col·laboracionisme, desprès de lo del notari, ara això, ni Dalí ni Pla ni Vicenç Vives van ser tan botiflers com l'Artur Mas.
Jo d'ell ja no faria mes programes electorals, em presentaria directament amb el mateix programa del PP i llestos