Publicitat
Política · 23 de Gener de 2015. 20:15h.

Mas s'apunta a la recuperació

"Mobilitzem tots els recursos pel primer objectiu: més i millor ocupació"

Mas s'apunta a la recuperació

Mas, al Pati dels Tarongers (Foto: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Artur  Mas, ha assegurat aquest migdia que l’objectiu central del país és “una millor ocupació, més feina i menys atur”, recordant que per segon any consecutiu Catalunya ha registrat un increment d’ocupació i que la taxa d’atur ha baixat per sota del 20%.

Ho ha dit en un acte al Palau de la Generalitat on el Govern i les quatre diputacions han signat un conveni marc per fomentar la creació de llocs de treball.

Mas ha afirmat que “la realitat és encara molt dura”, ja que “les xifres de l’atur continuen sent molt alarmants”, però ha apuntat que les dades de l’EPA confirmen “una tendència clarament a millor”.

“Tenim una millor tendència, que vol dir millors perspectives, una mica més d’esperança i confiança en aquest sentit”, ha afegit durant la seva intervenció.

Amb tot, el president català ha advertit que “no es pot abaixar la guàrdia ni un mil·límetre” i per això ha manifestat que “s’estan abocant tots els recursos disponibles”.

En aquest sentit ha assegurat que és "molt fals" que el Govern s'ocupi només dels grans temes del procés polític i de la creació de les estructures d'Estat, afirmant que “ens ocupem de tot, d’allò també perquè al final  també ha de revertir en el benestar del conjunt del país”.

Davant dels principals agents socials, el president Mas s’ha lamentat de la baixada dràstica d’aportacions del Govern espanyol en matèria de polítiques actives d’ocupació, just en el moment en que l’atur repuntava.  

El cap de l’Executiu ha estat acompanyat durant l’acte del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i els presidents de les diputacions de Barcelona, Salvador Esteve; de Girona, Joan Giraut; de Lleida, Joan Reñé, i de Tarragona, Josep Poblet, a més del secretari del Govern, Jordi Baiget.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 zenaida, Barcelona, 24/01/2015 - 19:54

Mi bisabuelo:
Sacar al amo para convertirse en amo...
O quitate tu que me pongo yo...
Todos van a lo que van...a sacar...por eso NO son de fiar.
Desde que el mundo es mundo existen amos y
exclavos...procura vigilar q NO te engañen mas de la cuenta!
Trabajar y cobrar y NO tontear.

#9 Funcional, bcn, 24/01/2015 - 19:30

Todo es despreciable en los componentes de la foto. Pero me llama poderosamente la atencion la falta de dignidad, de clase, y sobre todo de honestidad, de Pepe Alvarez. Ya lo decia mi abuelo, dios nos libre de un pobre harto de pan.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 24/01/2015 - 13:57

Y el hombre sigue derrapando por su delirante Tourmalet, creyendo que su mision en esta vida es pasar a la historia como artifice de una desparramada idea que ya no puede abandonar.
El ego y la vanidad de los incompetentes ignorados y deseosos de una notoriedad gaseosa es peligrosa.
El es un peligro

#7 Manolo, Barcelona, 24/01/2015 - 13:53

El Gran Timonel ha resultado un fracaso total

No ha gobernado durantre es tos años. Apenas ha sacado una ley en todo el periodo, nois ha endeudado más, y ahora nos viene que va a hacer cosas?

Patético

Que se vaya a Itaca de una vez, estoys eguro que nosotros los catalanes estaríamos mejor sin el.

#6 jordi, ,, 24/01/2015 - 03:39

Pobretico, como ninguna instancia internacional lo felicita, tiene que ponerse las medallas él mismo.