Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 16:04h.

Mas s'equivoca i encoratja a "col·laborar amb les consultes"

CiU havia decidit abstenir-se en aquest apartat

Mas s'equivoca i encoratja a "col·laborar amb les consultes"

Mas, amb Sánchez-Camacho, després de la votació al Parlament

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha votat per equivocació a favor d'encoratjar "la societat civil organitzada, els electes, els ens locals i els ciutadans a col·laborar amb les consultes organitzades per la ciutadania el proper 10 d'abril a Barcelona i altres municipis del país".

La postura de CiU en aquest punt era l'abstenció, però el president del Govern ha comès una errada i ha votat a favor. Fonts de presidència han dit més tard que Mas "'s'ha equivocat" al prèmer el botó de la votació electrònica i que no hi havia cap intencionalitat política en el seu gest.

A banda del vot de Mas, l'apartat quatre de la moció ha rebut els suports d'ERC, Solidaritat i de Joan Laporta. En total, 15 vots, mentre que en contra s'han pronunciat els 45 diputats del PSC, PP i Ciutadans. Hi ha hagut 71 abstencions corresponents als diputats de CiU i ICV-EUiA.

Els altres tres punts de la moció presentada per Esquerra, referent a les consultes populars, han estat aprovats per una àmplia majoria gràcies als representants republicans, CiU, PSC, ICV, Solidaritat i Laporta. En contra només s'han pronunciat els populars i els tres electes de Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Jaume, Reus, 25/03/2011 - 13:05

En Kropotkin (vic) en el fons te sentit de l'humor:)

#7 Thiago, Vic, 24/03/2011 - 22:05

Gràcies, home. Però malgrat les mancances que pugui tenir (que les tinc com tothom), almenys la supèrbia no em fa creure que sóc el portador de la veritat absoluta. Vici aquest molt comú entre nacionalistes radicals; ja siguin de la nació espanyola o catalana.

#6 Kropotkin, Vic, 24/03/2011 - 20:28

Thiago (Vic): Tienes problemas para expresarte pero pareces buen chaval (dentro de lo permisible para un catalanista), te perdono. Sin acritud...

#5 mas vale fijarse Mas, bcn, 24/03/2011 - 19:01

¡Vaya garrulo, el tio! ¿Y éste es el jefe del gobierno de los MAS mejores? ¡Pues vamos apañaos!

#4 granjordiet, bvc, 24/03/2011 - 18:52

SOU ELS MILLORS!!!