Publicitat

Al·lega que Osàcar “és una persona gran”

Mas s'exculpa

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, en una compareixença, ha volgut “respondre a aquestes suposicions del senyor Daniel Osàcar” i ha remarcat que “mai vaig donar instruccions per fer les pràctiques que ell mateix denuncia”.

“Li agraeixo que digui en seu judicial que mai vaig donar una instrucció en aquest sentit perquè és la veritat. I si no la vaig donar jo, no la va donar ningú, perquè l’únic que podia donar aquesta mena d’autoritzacions era jo”, ha afirmat. “Convergència funcionava amb aportacions de molta gent, les meves també, aportacions mensuals i sempre a canvi de res”, ha assegurat.

Mas ha justificat les acusacions d’Osàcar perquè “és una persona gran que ha estat injustament a la presó com ell i que té injustament amenaçat el seu patrimoni”. “És una persona que pot ser més vulnerable”, ha resumit.

Tot i això, ha manifestat que les acusacions d’Osàcar són “pures creences i pures suposicions”. També ha recordat que “el senyor Gordó no era un jeràrquic superior a Daniel Osácar” i ha lamentat que l’extresorer de CDC “diu que creu que hi havia persones” que si rebien favors a canvi de les seves aportacions”.

“Quan estàs en un procés penal les coses no poden ser crec que sí o crec que no. Els fets han de ser fets, perquè les conseqüències són molt greus”, li ha retret, a més d’insinuar que Osàcar no recorda els fets perquè “han passat dotze anys”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 BJMR, Bilbao, 21/10/2020 - 20:11

Arturo, creo que le vas a tener que pedir consejo al Dioni sobre el cambio de imagen, me da que con la barba no te va a ser suficiente.

#16 Galba, Barcelona, 21/10/2020 - 13:20

Arturito es un caballero; se nota que fue a los mejores colegios de pago de Barcelona.

#15 A., Barcelona, 21/10/2020 - 13:17

La fatxenderia i el "caradurisme" dels patriotes són infinites. Pocavergonyes. Per això volieu el r3%f3%r3%ndum, no? Ind3%p3%nd3%ncia per un pais nou, no, per amagar-ho tot més aviat.

#14 Neferu, Barcelona, 21/10/2020 - 11:41

El ExMesías no sabe que solo los viejos y los niños se atreven a decir la verdad. El hijo adoptivo de Pujol, Artur Mas, está metido en el 3% hasta las cejas. Se creían impunes y de lo que hicieron y robaron solo sabemos una cuarta parte.

#13 Flanagan, Tabarnia City, 21/10/2020 - 09:32

Puede que sea una persona mayor pero de los trinques y tejemanejes no se olvida.