Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2010. 21:46h.

Mas sí que se sent a gust amb el lema

El líder de CiU pot anar a la capçalera i Montilla al darrera

Mas sí que se sent a gust amb el lema

Artur Mas, durant un acto de CiU a Vic

El president de Convergència i Unió, Artur Mas, ha defensat a Catalunya Ràdio que el lema de la manifestació de dissabte contra la sentència de l’Estatut s’ha de mantenir: “Entenc que el lema no és un tema de renegociació o no. Un altre problema és si el president de la Generalitat se sent més còmode o menys còmode en un lloc o un altre. Però això ho ha de decidir el president José Montilla i els altres no ens hi hem de posar”.

Segons Mas, el lema de la manifestació, “Som una nació. Nosaltres decidim”, és un lema amb el qual “moltíssima gent s’hi pot sentir còmoda”. I també creu que el més important és que la manifestació del dia 10 surti bé: “Si el president se sent més còmode amb una altra pancarta, doncs que hi vagi; l’important és que el poble de Catalunya doni una bona nota i aixequi una bona veu, dissabte a la tarda, perquè en definitiva el que està passant no és gratis, ni és perquè sí. Això no deixa de ser un intent de laminació de les aspiracions i del caràcter nacional de Catalunya i de la realitat nacional catalana”.

Artur Mas també creu que ara hi ha una operació molt clara per convertir Catalunya en una comunitat autònoma més: “Més que perdre’ns el respecte, que és possible que alguna cosa d’això hi hagi també, crec que el que hi ha és una operació molt clara i molt definida ara, que és convertir Catalunya en una comunitat autònoma, una comunitat autònoma més, i per tant retallar-li qualsevol perfil que sobresurti d’una autonomia com qualsevol altra de les mitjanes”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ja has tingut prou, o tornes per més?, 06/07/2010 - 10:47

Josep (Lleida), com hauràs vist, ningú no ha gosat de tapar la teva intervenció per tal de deixar que fessis el ridícul una estona llarga.
Però ja ha esta prou llarga.

Ni algú com tu es mereix això.

Sou tan divertits...

#4 Josep, Lleida, 05/07/2010 - 23:21

I...que !!!. els d´e-noticies donant relevancia a ciu ,pilotes que sou uns pilotes de ciu.
I el que diu Duran y Lerida que , no en parlem nois ????

#3 Pere, BCN, 05/07/2010 - 22:33

De fet és fort que el PSC no vulgui el lema de nosaltres decidim.
Què vol dir això? que estan en contra de la democràcia?(el poble no decideix) o a favor del colonialisme? (decideix un altre poble per tu).
Ho penses una mica, i és fort!

#2 Vigila, Artur, vigila..., 05/07/2010 - 22:07

Vigila, Artur, que en Montilla li va dedicar massa hores "d'audiència" al Marianico Rajoy per Sant Jordi.
La següent jugada dels traïdors serà repetir el "pacto a la basca", amb un govern titella PP-Psoe. El Patxi també jurava que no pactaria, he,he

#1 Montserrat, Barcelona, 05/07/2010 - 22:01

Anar sota la senyera no és cap reivindicació.L'únic problema és Montilla.Tots els altres partits, fins i tot el PSC,estan d'acord amb el lema.Per tant, queda clar que Montilla no és PSC.És el PSOE més ranci.