Publicitat
Política · 3 de Juny de 2013. 22:38h.

Mas signa amb la bandera espanyola

El president rubrica un acord amb la Unesco representat per l'ensenya de l'Estat

Mas signa amb la bandera espanyola

Imatge de la signatura, amb les banderes espanyola i de la Unesco

El president de la Generalitat, representat per la bandera espanyola, ha signat aquest dilluns un acord a París amb la directora general de la Unesco, Irina Bokova, sobre la realització d'algunes activitats de la Generalitat en projectes d'aquest organisme. Aquest acord permet també a representants del Govern algunes activitats al marge de la delegació espanyola.

Malgrat tot, a l'acte de la signatura de l'acord figuraven, davant del president de la Generalitat i de la directora general de la Unesco dues petites banderes espanyola i de l'organisme internacional, respectivament, sense que hi estigués la bandera catalana.

La signatura de l'acord perquè la Generalitat pugui realitzar aquestes activitats s'ha produït després d'arribar a un acord amb el Govern espanyol, que permetrà aquestes actuacions sense que intervinguin els representants espanyols davant de l'organisme.

Finalitzat l'acte, Mas ha declarat que "és un pas endavant perquè Catalunya i el Govern català puguin tenir una singularitat a dins de la Unesco. No és tot el que desitjaríem, perquè algun dia hauríem de tenir representació permanent aquí, però és molt més del que tenim en aquest moment. Podrem enviar delegats de la Generalitat perquè vinguin a fer estades a la Unesco".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 angel, catalunya no es espaÑa, 05/06/2013 - 01:25

La banderita de Gallifa, hahahahaha.

#22 Santiago, Cabrils ( Barcelona ), 04/06/2013 - 18:36

Es lo único que le preocupa a este tío, hacer cosas al margen, al margen de ayudar a los trabajadores y clases desfavorecidas de Cataluña que tan mal lo está pasando. El nacionalismo solamente está y destina los recursos, a su paranoia, obsesiones y estupideces que en nada ayudan a la ciudadanía.

#21 Kropotkin, Vic, 04/06/2013 - 17:15

Sigo confiando en la "marca España" y en su prestigio en el exterior. . Bueno, os dejo, me voy a vender mecheros a la diagonal.....juas, juas...mejor hundidos

#20 BEJOTA, bcn, 04/06/2013 - 13:07

Los empresarios rechazan el mensaje separatista de Artur Mas
30/05/2013 - 18:50
Diálogo Libre

#20.1 Xipolleig, Barcelona, 04/06/2013 - 13:59

Diálogo Libre, ja,ja,ja. cada dia em sorprenen més els digitals de l'ultranacionalisme espanyol que utilitzen noms de coses que mai practiquen.
Co dirien en la llengua de Luis Roldán, "dime de lo que presumes y te diré de lo que careces "
Ridículs !!!.

#19 algo es algo, pais de las maravillas , 04/06/2013 - 12:40

ese día de la firma ya se sabe dónde estaba, en Barcelona No y en Suiza tampoco