Publicitat
Política · 1 de Novembre de 2012. 09:01h.

Mas sobre Montilla: "els aires de Madrid no li deuen anar massa bé"

El president de la Generalitat demana al seu antecessor que es desmarqui de les seves declaracions

Mas sobre Montilla: "els aires de Madrid no li deuen anar massa bé"

Mas, a Rússia

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha respost les declaracions del seu antecessor, José Montilla que, en una entrevista a TV3, ha recordat que els referèndums poden no ser democràtics i, en aquest sentit, ha explicat que "Franco organitzava referèndums" i que "el referèndum és la modalitat preferida dels dictadors".

Mas considera que aquestes declaracions "estan fora de lloc. Estic gairebé convençut que ell se'n deu penedir, d'aquestes declaracions. Per tant, jo li demanaria que se'n desmarqués, perquè són declaracions que no fan cap bé al nostre país ni a la democràcia". 

El president, que es troba a Rússia de viatge oficial amb diversos empresaris, ha apuntat que "els aires de Madrid no li deuen anar massa bé".

Mas ha reconegut que li ha sorprès molt que Montilla fes aquesta afirmació quan ell mateix liderava el PSC, partit que governava a Catalunya amb Pasqual Maragall quan l'any 2006 es va ratificar l'Estatut en referèndum.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU Valles Oriental, 02/11/2012 - 08:40

DURAN I LLEIDA Si le sientan bien els aires de MADRID Viu en Hotels de 5 Estrelles no vol viure en pensiones barates com no paga el paguen nosaltres els Catalans ¿Cuan es costa tenir a DURAN I LLEIDA i els seus a MADRID ?Aixo voldrien saber molts catalans retallades a Duran

#8 cONXINXINA, lallarga, 01/11/2012 - 16:39

EM FAIG CREUS QUE AQUEST SENADOR ARRIBÉS A PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNAY, HO HE SOMIAT??' NO POT SER POSSIBLE!!!!!DÉU MEU------------------------
PENÓS , PENIBLE,

#6 ciutadà ppcc, Barcelona, 01/11/2012 - 15:18

Els de Catalunya tampoc no és que li caiguessin de primera.

Erc, coberta de glòria per sempre amb aquesta taca: haver posat aquest home de president de la Generalitat i tots els seus, a ocupar les institucions catalanes.

#5 Acord, Mataró, 01/11/2012 - 14:26

Al Duran i Lleida tampoc! Ja saps que en vendrà per 30 monedes?

#4 Ana, Cercedilla, 01/11/2012 - 13:34

Este político debería de estar inabilitado. En cualquier otro país alguien que se pronuncie con ese lenguaje xenófobo y racista hacia una cuidad entera y sus ciudadanos sería imposible que los representara.