Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2015. 18:34h.

Mas s’ofereix per anar a la llista

El president reivindica que "es tracta de sumar les habilitats de tothom"

Mas s’ofereix per anar a la llista

Mas, arribant a l'acte

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha fet un símil entre el moment polític que es viu a Catalunya i el món de l’esport. Així, en una referència velada a les negociacions per una llista sense polítics, ha comentat que “en un equip es tracta de sumar les habilitats de tothom”.

Mas ha clos aquets migdia el II Congrés Català de l’Esport, i on ha destacat la feina realitzada pels diferents grups de treball, ja que “en relativament poc temps, gent de diferents sensibilitats s’han posat d’acord, i això és una bona visió per a altres àmbits de la societat”. En aquest sentit, el cap el Govern ha fet una crida, “en aquests moments especials que viu el país”, a aplicar en tots els àmbits  “els bons codis de comportament” que existeixen en la pràctica esportiva.
 
El cap del Govern ha detallat durant la seva intervenció tres d’aquests valors esportius que cal traslladar a la societat en general. Així, ha defensat que “no s’acaben els partits fins que no s’acaba l’últim minut; o sigui, que tot allò de fer pronòstics res, fins que no s’acaba la competició no hi ha un resultat final”. Mas ha reclamat també tenir present un codi que al món de l’esport “tenen molt clar” i que és  que  “encara que tu pensis, actuïs o tinguis una visió diferent, no hi ha enemics, hi ha rivals, adversaris, i això és important entendre-ho, perquè quan això es confon, et pots equivocar molt”..
 
El president ha ressaltat per últim com a bon comportament que “l’esport és d’equips, i dins d’un equip es tracta de sumar les habilitats de tothom per aconseguir l’èxit total”,  i ha afegit “quan en un equip només vol destacar un, malament, perquè tothom ha d’entendre que si dins d’un partit se sumen tots els esforços disponibles per aconseguir un objectiu, hi ha bons resultats”.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Dionís, Caldes de M., 12/07/2015 - 18:20

Clar, i no vol al Duran Lleida de segon a la seva llista?
De fet l'ha tingut al seu costat els darrers 25 anys

Vaja jeta que gasta el molt honorable.
Però quina jeta.

#22 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 12/07/2015 - 17:03

Un moment! Miro la fotografia i no veig al de les ulleres blanques que porta sempre darrere! El haurà tret de la llista dels seus acompanyants? Llàstima perquè ja era un referent d'estil i habilitat per fer passar desapercebut ... al nostre president, vull dir.

#20 BEJOTA, BCN, 12/07/2015 - 11:57

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat

Política 01/12/2014 21:02 Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30%

#19 manolo, Barcelona, 12/07/2015 - 11:37

JA, JA, JA, ...

YO ME LO COCINO.... YO ME LO COMO...

BIEN POR EL ASTUTO

JA, JA, JA, .....

#18 Banana Club, Pedralbes, 12/07/2015 - 10:09

Jo també m'ofereixo per anar a la llista. A diferència d'en Mas puc prometre que mai he estat beneficiari d'un compte en un paradís fiscal.

Per què el Messies no ens explica l'afer Liechtenstein, demana perdó pels anys de govern com a mà dreta de la família Pujol i marxa cap a casa?