Publicitat
Política · 7 de Maig de 2012. 19:42h.

Mas 'suavitza' les retallades

El president demana ara a Europa que ajudi al creixement econòmic

Mas 'suavitza' les retallades

Mas, durant la visita al centre d'FP

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat la necessitat que el model europeu faci compatibles les polítiques d'austeritat amb les de creixement i s'ha mostrat convençut que "en aquest moment en què Catalunya apareix com a capdavantera de les polítiques de no estirar més el braç que la màniga" convé molt enviar un missatge a Europa, demanant que compleixi amb el seu paper.
 
"Heu de complir amb el vostre paper, ens podeu exigir austeritat però ens heu d’ajudar a que Europa creixi i que la gent tingui esperança que tindrà feina", ha advertit el cap de l'Executiu. També ha subratllat que "el model europeu pot ajudar a fer entendre també al món que les dues polítiques són compatibles". En aquesta línia, el president s’ha mostrat esperançat que "les eleccions franceses i el nou president també ajudin en aquest missatge".
 
Durant la seva intervenció en l'acte de celebració del 25è aniversari de l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró, Artur Mas ha aprofitat per fer una defensa d’aquest tipus d’ensenyament. El president ha assegurat que Catalunya ha de seguir treballant per reforçar la FP, ja que considera que la combinació de la "formació professional avançada, la indústria i una vocació exportadora són una fórmula d’èxit".

Tot i reconèixer que a Catalunya "potser falten algunes escoles i més teixit empresarial", el president ha subratllat que a diferència d’altres territoris del sud d’Europa "Catalunya té al seu abast posar en pràctica aquesta fórmula".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Bacus, Sort, 08/05/2012 - 13:57

Menys paraules i anem per feina: INDEPENDÈNCIA !

#3 jajajajjaaaaa, Barcelona, 08/05/2012 - 10:39

vaya vaya otro que se alegra de que gane en Francia uno que no es como él

#2 María Jesús, Barcelona, 08/05/2012 - 07:58

Lo que ha cambiado es que el gobierno ha puesto al alcance de la Generalitat los créditos ICO y los hispanobonos para que en ese pequeño país de ahí arriba se les permita seguir viviendo como si trabajasen cuando en realidad son "hijos de algo" decadentes.

#1 seba, osona, 08/05/2012 - 02:16

el que es té que suavitzar i posar a l'altura de quant es va aprovar la reforma laboral son les vostres nómines, i complements, vosaltres i aquest govern, no teniu credibilitat ni futur a catalunya