Publicitat
Política · 4 de Gener de 2012. 13:59h.

Mas també parlava de reduir l'atur a la meitat

Deia al 2010 que "s'ha de fer en quatre anys" malgrat reconèixer ara que "és difícil"

Mas també parlava de reduir l'atur a la meitat

Mas, durant la conferència a 'la Caixa' l'any 2010

El president de la Generalitat, Artur Mas, afirmava aquest dimecres que "serà difícil reduir l'atur a la meitat", malgrat que el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, havia assumit durant la presa de possessió com a conseller d'Empresa i Ocupació el "compromís personal de reduir a la meitat la xifra d'atur en el període de quatre anys".

Mas, aquest dimecres, veia "difícil" aconseguir l'objectiu i fins i tot va reconèixer que al Govern li havia faltat "celeritat" a l'hora de buscar solucions per a millorar l'ocupació. Malgrat que aquestes paraules podien ser interpretades com un 'toc' al conseller Mena, l'actual president de la Generalitat ja s'havia compromès a reduir l'atur en quatre anys abans de les passades eleccions al Parlament.

El líder de CiU, en efecte, afirmava l'octubre del 2010 que "aixecar Catalunya vol dir aconseguir que en quatre anys l'atur quedi reduït a la meitat". “Aixecar l’economia vol dir sobretot reduir les taxes d’atur. No podrem dir que realment hem aixecat la nostra economia fins que no aconseguim que les taxes d'atur a Catalunya tornin a ser d'un dígit i no de dos, en un termini raonable: els propers quatre anys”, explicava.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Carme, Mollerussa, 05/01/2012 - 03:02

Tot i que l'Artur Mas fa més teatre que el Mourinho sap què vol fer: regalar Catalunya als seus amics. Artur Mas és tan bon actor com mal gestor, i el teatre l'utilitza per tapar que gestiorona fatal el país. Les xifres no paren d'empitjorar amb els "millors", que porten el país en caiguda lliure.

#9 JJJJ, BCN, 04/01/2012 - 23:16

L'atur acaba en una setmana prenen les decisions que calen. Supresió dels sindicats, potenciació de Magistratura de treball, cobrament d'impagats de factures amb IVA per part de l'administració, i politiques de desgravació en lloc de subvencions, i eliminació de l'impost de succesions entre familia

#8 Ernest, Barcelona, 04/01/2012 - 20:50

Si el conseller Mena no ho aconsegueix s'hauria de substituir, però suposo que amb la que cau i sota la manera de fer de Mas potser no trobarien substitut. Per altra banda Mas va dir que ni pensar-hi en remodelar govern. I com que no fan autocrítica, ens va de mal en pitjor.

#7 Pep Sabadell, Sabadell, 04/01/2012 - 20:18

¨Ja porteu un any al govern i la llista d'aturats va pujant. SORT QUE SÓN EL GOVERN DELS MILLORS !!!

#6 Uruk Hai, Mordor, 04/01/2012 - 18:18

ESTE SOLO SABE DE MANTENER A EMBAJADAS , A AMIGOS Y JODER AL FUNCIONARIADO Y LA GENTE DE A PIE CON LA SANIDAD Y EDUCACIÓN.

ESTE TIO SOBRA. NO TIENE NI PUTA IDEA DE LUCHAr CONTRA EL PARO.