Publicitat
Política · 20 de Febrer de 2011. 12:10h.

Mas té "ganes" de votar per la independència

“El més probable és que el 10 d'abril vagi a votar”

Mas té "ganes" de votar per la independència

Artur Mas, amb estelades al fons

El president deel Govern, Artur Mas, s'inclina per participar a la consulta independentista del 10 d'abril a Barcelona. En una entrevista a l'Avui, Mas ha manifestat que ha de resoldre aquest interrogant però ha afegit que "el més probable és que vagi a votar". "Tinc ganes de votar però he de trobar la manera que s'entengui que qui vota és un ciutadà com qualsevol altre", ha manifestat.

El dilema de Mas de cara la consulta del 10 d'abril és si ha d'exercir com a ciutadà o com a president de la Generalitat. Mas creu que com a president no hauria d'anar a votar perquè "represento tot un país i la meva posició hauria de ser neutra". Però Mas afegeix que també té dret a exercir com a ciutadà i anar a votar. El que li preocupa a Mas és que hi hagi ciutadans que pensin que com a president de la Generalitat ha fet una cosa que no li correspon.

Davant d'aquest dilema, Mas conclou que el "més probable" és que vagi a votar a la consulta independentista i ha afegit que ha de trobar la manera perquè s'entengui que qui anirà a votar és un "ciutadà com qualsevol altre".

Preguntat sobre la proposta de SI sobre la independència que es debatrà al Parlament, el president de la Generalitat ha assegurat que no li fa "cap por ni recança mentre jurídicament s'aguanti el debat" tot i que ha afegit que el debat "no portarà enlloc".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Juan, Barcelona, 21/02/2011 - 20:28

Se le nota en la cara. ¿o es que alguno creia que no está entre sus preferencias, lo de la independencia?. Si lo hay quien lo creyese es que es un ingenuo.

#22 Josep Portero, Terrassa, 21/02/2011 - 19:40

Aquest home fa mes girs que la carretera de la Rabassada.

#21 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 21/02/2011 - 13:44

VOLEM L ' INDEPENDENCIA , RES MES ! ! ! !

#20 Miquel, tarragona, 21/02/2011 - 11:42

Seria un bon moment per declarar la independència. No teniu talla política, però com em consta que Mas sí té talla humana, seria molt maco que aprofités uns bons resultats per declarar la independència.

#19 Marcel, Gavà, 20/02/2011 - 23:37

Artur Mas, exerceix de President o unicament de Ciutadà però no neguis al teu poble el Dret a decidir. Decidir en qualsevol matèria però sobretot el nostre futur col·lectiu en llibertat.

Gràcies