Política · 6 de Desembre de 2009. 20:28h.

Mas tem la "italianització" de Catalunya

Amb Joan Carretero, Montserrat Nebrera o Josep Anglada

Mas tem la "italianització" de Catalunya

Nebrera, el dia que va deixar el Parlament

El líder de CiU, Artur Mas, ha alertat sobre la "italianització de la política catalana" en el cas que, a les properes eleeccions al Parlament, augmentin les opcions electorals amb Joan Carretero, Montserrat Nebrera o Josep Anglada. En la seva opinió, apareixen "perquè a Catalunya hi ha falta de lideratge. Qualsevol té dret a dedicar-se a la política, el que passa és que el que va sortint, les plataformes de generació gairebé espontània, són conseqüència del desconcert que hi ha a Catalunya i de la falta absoluta de lideratge del president de la Generalitat".

"Amb un president més potent -continua-, amb més convicció i lideratge, no passaria. Aquest és un camí cap a la italianització de la política catalana, i això no és bo en absolut, perquè pot fer pràcticament ingovernable el país. Si els tripartits ja són tan negatius per a la capacitat de govern, imaginem-nos què passaria amb governs que encara fossin més complicats, podria comportar una atomització que primer podria veure’s com una cosa bonica però que a la llarga seria ineficaç".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 El Capitán Trueno, Barcelona, 02/01/2010 - 11:21

Tanto CiU como el resto de partidos, los que conforman la oligarquía que ha convertido la demo-cracia en partito-cracia temen que aparezcan nuevos partidos, claro, se les acabaría el chiringuito para seguir mamando de la teta. Regeneración democrática ya!

#29 montse, barcelona, 01/01/2010 - 08:38

Si el model d'en Mas és en Pujol, del que encara no es coneixen els xollos, apaga i vámonos

#28 luigi, BCN, 09/12/2009 - 13:47

lo que diu Mas es una obvietat, peró en aquest pais hi ha massa gent que vota compulsivament sense meditar amb les consequencies del dia depres.

#27 Cartanya, BCN, 07/12/2009 - 18:47

Aixo, Sr. Mas s`arregla, forman una bona coalisio, sempre que sigui per una Catalunya Independent, Reagrupament esta preparada per aquet pas, i podria no ser l`unic preparats¡.

#26 josepxicot, barcelona, 07/12/2009 - 17:38

Si Sr. Mas,qualsevol tè dret a ficar-se en
política per eixemple vostè,amb tot els
respectes,torhom i tè dret faltaria mès.