Política · 28 de Juliol de 2019. 13:30h.

Mas tira la tovallola amb el PDECAT

"La meva aposta és que es dissolgui dins de JxCat"

Mas tira la tovallola amb el PDECAT

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha manifestat en una entrevista a El Nacional que "la meva aposta és que el PDeCAT es dissolgui dins de JxCat" i, en aquest sentit, ha afegit que "el PDECAT està en disposició, ho ha dit el mateix David Bonvehí en diverses ocasions, d'apostar per un partit que es digui JxCat".

Mas diu que ha parlat d'aquesta opció amb David Bonvehí i amb Jordi Sànchez i assenyala que "tothom està a l'espera dels moviments que pugui fer el president Puigdemont, que és qui per altra banda ha manifestat la seva voluntat de liderar aquest procés intern".

Preguntat sobre el seu retorn a la primera línia política, l'expresident ha dit que "Artur Mas no té necessitat de tenir cap paper rellevant en res de tot això". "En aquest moment de la meva trajectòria política i vital, no tinc cap necessitat de lluitar per res que signifiqui un càrrec o un estatus, o una responsabilitat concreta", ha destacat.

Tanmateix està disposat a ajudar "en allò que se'm demani", però ha deixat clar que "no crec que hagi de prendre jo la iniciativa" perquè, segons ell, "això em tornaria a posar a mi en la brega política de la qual vaig decidir sortir".

Finalment, ha recordat que "vaig decidir sortir de tot: d'un govern, d'un parlament i d'un partit. Són tres decisions que demostren clarament que jo no tinc cap vocació de continuar la meva trajectòria política en la primera línia, perquè, si no, m'hagués quedat en algun d'aquests llocs i me'n vaig anar dels tres".

"No dic que no a res, avui per avui. Perquè tot l'escenari està obert, però no tinc necessitat de res. Per tant, allà on pugui ajudar més, hi seré. És així de senzill. I així de complicat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 Canatenc, Canet de Mar, 29/07/2019 - 06:30

La millor proposta seria que aquets partits desapareixes i no en quedes ni un, al mateix amb tots els seus representants que tenen tanta dependència econòmica dels sous que cobren que no fan política per el país, sols per les seves butxaques

#9 Galba, Barcelona, 28/07/2019 - 21:07

Sr. Mas, a Itaca hi falta gent.

#6 Què n'ha fet dels deu comanaments?, Sinaí de Munt, 28/07/2019 - 18:54

Ja veus, el tio que sortia a la foto com el Moisès amb la senyera al darrera i tot, ara diu que no vol tornar, pero el fets son que ningú no l'espera, aixó sí, si el necessiten (?) ja tornarà a donar un cop de ma. Osti tu! aixó és perillós, que no torni que aquest paio és capaç de re-enfonsar el Titanic des del fons del mar.

#5 lepero, Barcelona/Tabarnia, 28/07/2019 - 16:57

Es que debe tener faena preparando el recurso al Supremo por lo de los 5 kilos desviados.

#4 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 28/07/2019 - 16:39

Payaso!! A ver cuando te quitas la evastica lazi y nos explicas por que cojones tenías 2 millones en un paraíso fiscal. Y si te animas hablamos de la L9 y los sobrecostes... Je... Je.