Política · 26 de Setembre de 2013. 18:36h.

Mas titlla els diputats de Ciutadans de "'cascarrabias'"

"M'agradaria veure'ls governant en aquests moments, tindrien pànic"

Mas titlla els diputats de Ciutadans de "'cascarrabias'"

Mas, durant el debat

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha titllat els diputats de Ciutadans de "cascarrabias". Mas, durant la seva rèplica al Debat de Política General, ha dit també que s'esperava el discurs d'Albert Rivera "molt pitjor".

"Vostè diu que només plorem, doncs jo dic que vostès són uns 'cascarrabias'", ha assegurat el president de la Generalitat.

Mas, en referència a Ciutadans, ha insistit que "vostès són això, anar fent discursos cada cop més abrandats, però avui me l'esperava pitjor". "I això que dic li servirà ara per sortir més guerrer", ha afegit.

El president ha assegurat també que "diu que estem tot el dia plorant però estem tot el dia decidint i ens empassem tots els 'marrons'". "M'agradaria veure'ls governant en aquests moments, tindrien pànic", ha considerat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 BEJOTA, BCN, 27/09/2013 - 14:42

SR. MAS:AMB C's NO PODRÀ TRUCAR AL GOVERN CENTRAL PERQUE ELS FACIN FORA COM EN PUJOL AMB EL DR. ALEIX VIDAL-QUADRAS.

#10 Freedomfor9barris, Barcelona, 27/09/2013 - 06:23

Esta vez estoy totalmente d acuerdo con Mas en que si gobernara Ciutadans "tindriem panic"... Pánico por q los politicos corruptos acabaran en la carcel, pánico por no poder seguir manipulando a los niños en las escuelas, pánico por q mi cuñado no pudiera seguir viviendo del dinero públic... etc.

#10.1 joan, bdn, 27/09/2013 - 09:43

Doncs, noi, el RIvera (ex militant PP), la Carina Mejías (ex PP) o el Cañas (ex PSC), també són classe política. I el RIvera porta des dels 25 allunyat del món laboral...

#9 Kropotkin-Progresista de los finos, Vic, 26/09/2013 - 21:23

Gracias C's por vuestra lucha contra el burca...bueno, os dejo que sale nuestra diputada Carina Mejias (exPP) en la ultraderechista Intereconomía dando caña al sindicalismo andaluz y a la plataforma antideshaucios, esto es progresismo y lo demás son tonterías...jua, jua, jua

#8 Jaume, Figueres, 26/09/2013 - 21:19

Actualment Artur Mas és l´únic personatge que inquieta a Madrid. Les castes ultra-capitalistes madrilenyes del PPSOE es posen histèrics amb ell, per això li han posat tota la brunete mediàtica en contra.

#8.1 pedrorepublik, barcelona xarnega, 27/09/2013 - 16:27

Les castes ultra-capitalistes madrilenys del PPPSOE, vs les castes social-democrátas pijiprogres perroflautadebarretina de CIU dius. Mas es socialdemocrata como Trias verdad? Bajate el debat de TVE catalunya en la web de rtve y mira el debate con tu alcalde, el socialdemócrata como MAS. Que progres.

#7 BEJOTA, BCN, 26/09/2013 - 20:31

SR. MAS:AMB C's NO PODRÁ TRUCAR AL GOVERN CENTRAL PERQUE ELS FACINS FORA COM EN PUJOL AMB EL DR. ALEIX VIDAL-QUEADRAS.

#7.1 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 26/09/2013 - 20:44

Fot mal només de llegir: "PODRÂ" porta accent obert; "FACINS" no existeix, és "FACIN"; "QUEDRAS" no existeix és "QUADRAS". I ara ve el meu comentari, serà Dr. (el Vidal-quadras), però per a mi és un representant del feixisme-reaccionarisme i intolerant.

#7.2 spain is over, botswana, 26/09/2013 - 21:25

Al Vidal Quadras no li va tapar la boca ningú, se'l van petar els seus propis pq van veure q amb 15 escons mai no es menjaria un rosco.

I als ciudadanos tampoc pq son una clara minoria a Cat.

Els qui voleu tapar boques sou els qui voleu prohibir referendums per por de perdre'ls

#7.3 pedrorepublik, barcelona, 27/09/2013 - 16:30

Spain is over y a los que queremos contemplar el federalismo nos tenéis miedo porque según vosotros podemos cargarnos el independentismo. Vosotros como ellos también tenéis miedo de perderlo y no nos dejáis poner nuestra pregunta. Si somos cuatro frikis como C´s, según vosotros. NO?