Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2013. 13:39h.

Mas troba "molt cutre" que s'hagi d'informar l'Estat dels viatges a l'exterior

"És ridícul, senyora Camacho", assegura el president

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha titllat de "molt cutre" la Llei d'Acció Exterior impulsada pel Govern del PP, que obliga les autonomies a informar dels seus viatges a l'estranger.

Mas, durant la seva rèplica a Sánchez-Camacho, ha assegurat que aquesta Llei "és tan ridícula que vostès pretenen que els governs autonòmics, també el de Catalunya, informin el Govern espanyol cada cop que fan un viatge a l'exterior. És ridícul i cutre".

"Cutre, és cutre això, molt cutre però molt cutre vol dir molt cutre. I perdoni aquesta expressió que no és gaire catalana. Però és que és cutre, cutre", ha afegit.

"Això no se li demana a ningú, abans sí, amb altres sistemes. Hi havia el 'salvoconducto' i li havies d'ensenyar un paper determinat", ha etzibat el president.

Mas també ha lamentat que "ara resulta que un president, escollit democràticament, ei i amb un Estatut que li reconeix competències de promoció a l'exterior" hagi d'informar l'Estat. 

Mas, durant el seu discurs

Camacho escolta els 'cutre' de Mas

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 alicantino, alicante ESPAÑA, 28/09/2013 - 12:38

Sr. Mas, cutre, cutre, y más cutre... eso es vds. con mayúsculas, no se equivoque, cutre, cutre y cutre, el paradigma de lo cutre, el sr Mas. Que por cierto se ha metido en un callejón sin salida y no lo veo , en un futuro no muy lejano, en otro lugar que tras unas rejas.

#8 PeredePalau, Palau-solità i Plegamans, 26/09/2013 - 20:35

El President de la Generalitat de Catalunya no té perquè informar l'estat ejpañó dels viatges i gestions a l'exterior. Ejpaña el que ha de fer és preocupar-se de jutjar els botxins del franquisme i no esperar que ho faci l'Argentina.

#7 Kropotkin-Harto de paletos estelados, Vic, 26/09/2013 - 20:31

Si, cualquier dia les obligan a decir que hacen con el dinero público. Hasta aquí hemos llegado. Esto es una ataque contra Cataluña. Madrit nos oprime.

#6 Calimero, barcelona, 26/09/2013 - 17:30

Atur Más es un mar de contradicciones... Acaso no sabe que él mismo es parte del estado que tanto critica? Mas cutre es ir a Moscu y hacerse una foto solo en la plaza roja o ir a brasil que te reciba el portero de la presidenta e ir a hacerte fotos en el maracaná. Pagando claro...

#5 luca, bcn, 26/09/2013 - 17:03

No em sembla gens especial aixo de tenir que informar. Si el Rei i el president del Govern informan dels seus viatges, no veig perque un mindundi autonomic no ho hagi de fer.
Per despres queixarse de si hi ha o no hi ha cos de seguretat per acompanyarlo.