Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2010. 10:25h.

Mas va oblidar a 'La noria' el manifest a favor del castellà

Una de les persones entrevistades per e-notícies considera que "es com fer tractes amb l'enemic"

Mas va oblidar a 'La noria' el manifest a favor del castellà

Imatge de la notícia quan T5 es va adherir al manifest a favor del castellà

L'aparició d'Artur Mas al programa 'La noria' de Telecinco ha provocat disparitat d'opinions entre les set persones entrevistades per e-notícies en la seva enquesta setmanal: quatre estaven a favor i tres en contra. Una de les que estava a favor ha explicat que "a mi em sembla bé perquè va poder explicar com érem els catalans a la resta d'Espanya".

En canvi, un altre que estava en contra ha recordat "com a catalanista ho veig bastant malament" perque Telecinco "va donar suport al manifest a favor del castellà" i que "és com fer tractes amb l'enemic". La darrera entrevistada ho ha considerat "lamentable".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Fermín, Lleida, 16/09/2010 - 18:13

Es evidente que Mas fue a La Noria para poder hacer campaña en castellano, y que luego nadie le pueda recriminar que discrimine o no use el castellano. Con esa aparición ya ha cumplido con los castellanohablantes
Esto se llama estrategia, y salta bastante a la vista (para quien lo quiera entender)

#10 Fran, Llinars, 16/09/2010 - 12:06

TONI,xato,encara q us penseu q tots els catalanistes sou eminencies,diga´m on puc veure q aqusesta noticia olor a catalanitat?Si portes masses hores dins 1 bar pot ser q el limitat siguis tu.

#9 Pep, Alt Empordà, 15/09/2010 - 23:44

Aquest que el va semblar bé perquè diu que va explicar com erem els Catalans a la resta d.espanya, que va neixer ahir? no serà que no els hi ho hem explicat poques vegades i que no sapiguen el que volém!! en tot cas en Mas els va explicar com son els Convergents..per cert no els explicà lo del 4%?

#8 Toni, Barcelona, 15/09/2010 - 21:24

Caram noi, aquest de Llinars és un figura. Tot el que faci una mica d'olor a catalanitat ho fot pel terra. Això sí, el tio tampoc es fot a comentar notícies excessivament complicades...serà que és un pèl limitat? Aiiiiii, Francisco...

#7 josep guerra, Vilanova, 15/09/2010 - 14:39

L'e-noticies és el millor web d'humor caspós que he vist mai... és un no parar de riure