Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2011. 08:58h.

Mas veu "amenaces" a Catalunya

El president de la Generalitat insta a "impregnar-se de catalanitat"

Mas veu "amenaces" a Catalunya

Mas, a la Cambra de Girona

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat a la societat impregnar-se l’actitud de “catalanitat”, demostrada per entitats com la Cambra de Comerç de Girona perquè, en un moment en què “el país té amenaces significatives, des del punt de vista del manteniment de la identitat i el progrés de l’autogovern, ens cal que aquestes actituds comunes de país siguin avui més sòlides que mai”.
 
“Quan les actituds han estat positives i hem remat tots alhora, aquest ha estat un país capaç de donar la volta a situacions molt complicades”, ha reivindicat. “La força per fer front als moments actuals, l’hem de treure del que hem estat capaços de fer en moments molt més complicats”, ha reblat.
 
Amb aquest argument, el cap de l’Executiu ha defensat “veure les fonts d’energia que Catalunya té a la seva disposició i que són molt grans” i ha lamentat que a vegades “ens costi fer sobresortir allò que val la pena i que va bé”, perquè llavors “costa de trobar la manera d’insuflar la confiança que necessitem, sabent que la base del nostre país és molt més sòlida del que a vegades deixem entreveure”.
 
 “Estem en un moment on, com que no valorem prou el que tenim, ens fixem més en allò que no és estrictament essencial i, si no actuem en algun sentit, ens pot posar en qüestió allò que es essencial de veritat”, ha insistit.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardedeu, 05/10/2011 - 22:13

mira que es ton.to, millor demanar la independència

#11 Joan, Bcn, 05/10/2011 - 11:00

Yo en ocasiones.. veo mueeeertos.....

#10 Meliq Salau, Reus, 04/10/2011 - 21:05

No entenc res
Dona voltes construint oracions subordinades que parlen de conceptes molt abstractes
Aixi no anem enlloc
Ningu sap què vol dir exactament i es perquè no diu res
Es una actitud molt covarda
President: declari ja la independència des del Parlament
Tothom ho entendrà i li ho agrairem

#10.1 angel, cardedeu, 05/10/2011 - 22:15

això estic d´acord. semblen cagats, en Puig oneja l´estelada al seu jardi, en colell veu viable la independència, doncs que ho demani la independència de catalunya. i que no facin de víctimes, que va dien´t que ara no es hora pero a l´hora diu que estàn en contra de catalunya

#9 pepeta, tarragona, 04/10/2011 - 18:40

ànim Mas, estem amb tu. No afluixis. INDEPENDÈNCIA

#8 Ramon, barcelona, 04/10/2011 - 18:31

Aquest discurs se l'ha d'aplicar ell mateix i el seu govern. A nosaltres que no ens vingui ara amb lliçons d'actituds i valors. Que es defineixi i remunti perquè el timó del iot i els rems de l'esport d'aventura se li han anat en orris i malda per surar.