Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2009. 19:29h.

Mas veu el 2010 com "l'any del canvi"

El líder de CiU confia que CiU governi sola i sense necessitat de “crosses”

Mas veu el 2010 com "l'any del canvi"

Imatge d'Artur Mas durant un acte de CiU

Aquest 2010 hi ha eleccions catalanes, i Artur Mas espera que sigui "l'any del canvi" i que CiU pugui governar  sense "crosses". El president de CiU ha declarat en concret que “això no pot continuar així: el 2010 ha de ser l'any del canvi, i CiU treballarà per fer-lo possible”.

Mas ha assenyalat que “ens tocarà reflotar el vaixell: primer cal canviar de tripulació, perquè el canvi no es pot fer amb la mateixa gent, i després tapar moltes vies d'aigua, reparar danys, fixar un rumb clar i, com diuen els maquinistes, avant i a tota màquina”.
 
Artur Mas ha constatat que l'any que ara acaba “no ha estat bo per Catalunya” per la crisi econòmica, amb les seves conseqüències socials, com “l’increment de la pobresa”, i tampoc en el terreny nacional, “des d’un punt de vista de l’autogovern i des del punt de vista de l’actitud del Govern”. El líder nacionalista ha dit que “a Catalunya hi ha ganes de canvi, i només pot venir de la mà de CiU”.
 
Ha plantejat que CiU governi sola i sense necessitat de “crosses” per garantir “el canvi que Catalunya necessita i un govern “fort i unit”. Les prioritats dels nacionalistes seran “superar la crisi econòmica, aixecant el país per garantir treball i activitat econòmica, i reintroduir les dosis de confiança que Catalunya necessita per tirar endavant”.
 
També ha reclamat que acabi la “degradació progressiva” a la qual el tripartit està sotmetent Catalunya: “L'única garantia per aconseguir-ho és un govern de CiU, que treballi per a la recuperació econòmica, el canvi de model productiu i el desenvolupament de totes les seves potencialitats. Aconseguirem situar Catalunya en el lloc on mereix estar”.

Ha afegit que “caldrà defensar l'autogovern, i això passa per garantir la capacitat de decisió dels catalans i defensar-la davant les amenaces exteriors que vénen de l'Estat espanyol i les debilitats i renúncies que vénen de dins.  Cal defensar la dignitat de Catalunya com a nació. Se'ns pot voler més o menys, però als catalans ens han de respectar”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 no no a ciu, gava, 31/12/2009 - 18:55

artur per que u sapiges, el 2010 sera la del teu enterrament com a politic.
Sobirania, Independencia i Estat Catala

#11 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 31/12/2009 - 18:49

És clar que hi haurá canvi. Els catalans no som imbècils, i ERC no podrá tornar a fotre-ns un Montilla a traició. O Mas...o aixó: http://www.youtube.com/watch?v=19_v90vmP80

#10 Miquel del Fai, Calaf, 31/12/2009 - 13:07

Mai mes cap vot als UNIONISTES catalans de CiU i PSC. Fora la sociovergència unionista catalana amb Espanya. L'any 2010 es el principi de la fi la la claudicació i el messellisme de MAS i MONTILLA.

#9 senglar, BCN, 31/12/2009 - 11:46

Amb vosaltres Catalunya no farà res, porteu massa merda a la motxilla i os faran callar sempre que vulguin.

#8 Elector, Barcelona, 31/12/2009 - 11:33

Considero una falta de respecte titllar altres forces polítiques com Reagrupament, de *crosses*, declaracions en què Mas ens recorda que no vol pactar amb els independentistes. Perfecte, ja estem informats, ell m ha aclarit dubtes, votaré Reagrupament