Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2018. 12:47h.

Mas veu "venjança" en la sentència

"Sembla més un tribunal 'de ajuste de cuentas'"

Mas veu "venjança" en la sentència

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, considera "una venjança" que el Tribunal de Comptes l'hagi condemnat a pagar una fiança solidària d'un total de 4,9 milions d'euros per la consulta del 9-N. "Això del Tribunal de Cuentas sembla més un tribunal 'de ajuste de cuentas'", ha sentenciat.

Mas ha dit que fan front a la sentència "amb fermesa i serenitat" perquè i ha advertit que "no defallim, ens fan mal però no ens fan por". En aquest sentit, ha subratllat que "estem decidits a seguir lluitant i a seguir-nos defensant. El que vam fer no és cap pecat ni cap delicte".,

"Queda clar que això és una venjança" ha dit l'expresident, que ha remarcat que "nosaltres ja vam ser jutjats per la via penal i que el delicte de malversació de fons públics no va arribar ni al judici". "El nostre gran pecat ha sigut escoltar la gent i actuar amb conseqüència i servir la democràcia", ha defensat.

Finalment, Artur Mas ha agraït "les mostres de suport que s'estan produint, estem molt positivament impactats per la resposta de la gent". Nosaltres vam posar la cara per molts". L'exconseller Francesc Homs, per la seva banda, ha recordat que "hi ha possibilitat de reclamar al Tribunal Suprem, però volem anar pas a pas".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#18 Sarola, Catelldefels, 14/11/2018 - 08:33

La noticia ens ha omplert de joia. Ho em celebrar amb un botella de Veuve Cliquot Ponsardin. Ja era hora que aquesta colla de delinquents la paguesin, especialment la Gran Papada de Catalunya que es l'Irene Riguau.

#17 Telamarinera , VNG, 13/11/2018 - 22:09

A ustedes se les informó de lo que dispone la ley y sus consecuencias; pero usted pensó que el Estado, ((recuerden 3 poderes, ejecutivo , legislativo y judicial, independientes (si quieren) o coordinados)), no tendria pebrits para hacer cumplir la legislación viegente... lo llamó astucia, con mirada chula; y le ha caido lo previsible.

#16 Calígula, Girona, 13/11/2018 - 22:06

Y tienes suerte de no estar en la cárcel porque eres el culpable de todo mentecato!!!

#15 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Enlloc, 13/11/2018 - 21:24

Observando la foto de los condenados; se huele acojone general, en particular la Rigau se retuerce los dedos en claro gesto de nerviosismo, pero lo mejor es el gesto de Homs que indica claramente que "los tiene de corbata..."

Ya era hora de que esta gente nos diera una alegría... esta foto me la guardo.

#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, ¡Duro y a la cartera...!, 13/11/2018 - 21:11

Lo que es la vida..., tan chulo y tan sobrado que eras, ¿como duele la cartera eh? ¡venga moroso paga ya...!

#14.1 la cara que fot l'Arturu, Girona, 04/02/2020 - 11:47

Es veu que el Fortasec no li ha anat prou be.