Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2009. 09:15h.

Mas votaria 'sí' en un referèndum d'autodeterminació

El president de CiU ha dit que "no he posat mai límits a les aspiracions nacionals de Catalunya"

Mas votaria 'sí' en un referèndum d'autodeterminació

Artur Mas, en una imatge d\'arxiu

El president de CiU, Artur Mas, ha assegurat que "en un referèndum votaria que sí, però la meva missió és agrupar la major quantitat de gent al voltant del catalanisme per crear gruix de país. I això no s’aconsegueix proclamant-se independentista cada dia".

En una entrevista a l'Avui, el líder de la federació nacionalista resalta que "no he posat mai límits a les aspiracions nacionals de Catalunya. El dret de decidir ho inclou tot".

Si arriba a presidir la Generalitat, diu que "la meva primera prioritat serà aixecar el país, superar la crisi i recuperar la moral de victòria. Després, la resta" i afegeix que "Catalunya no sóc jo sol i algú que vulgui canviar un país ha de tenir la lucidesa i la humilitat d’entendre’l.

Sobre Esquerra i el PSC, Mas assenyala que "Esquerra no pacta amb nosaltres perquè se sent més còmoda amb el tripartit. Carod va renunciar a ser el meu conseller en cap, amb totes les atribucions, i va preferir ser un vicepresident decoratiu. Més que pactar amb Montilla, sembla que n’estigui enamorat". I considera que "en 7 anys de tripartit els diputats del PSC a Madrid no han votat ni una sola vegada en contra del PSOE encara que els suposés votar diferent del que el PSC ha votat aquí. Esquerra no ha canviat res".

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Albert, Barcelona, 11/08/2009 - 22:10

En Mas no diu la veritat.Només cal veure el que els hi va dir a la gent del Bloc Sobiranista Català en una entrevista que van tenir.vegeu-ho a www.blocsobiranistacatala.cat.Ja han anunciat que s´están rumiant anar a les el.leccions.Tenen 7500 adhesions!

#25 Pep, Alt Empordà, 11/08/2009 - 10:33

Jordi d'Igualada, dons si ets un independentista i votes CiU,dones el vot a un partit que no defensa ni defensará mai allò que tu vols per a aquest pais..per tant per a tu preval donar un vot a la dreta autonomista..si vols la independencia ,ERC o RCAT

#24 Carles Pomares, Barcelona, 11/08/2009 - 02:13

Una bona notícia sens dubte. Com la majoria d'empresari catalans amb seny que saben el pa que s'hi dóna i per on es perden les forces i els cales a Catalunya. Espanya és un càncer molt gros que ens ha tocat viure. Com més aviat l'extirpem millor.

#23 jordi, igualada, 10/08/2009 - 23:32

ERC colla de panxacontents, que dieu? que son independentistes? potser els militants, perque els dirigents són uns politics de 3a que es venen per un plat de llenties...
Jo voto ciu i sóc independentista increduls

#22 Artur ObaMAS, Palau El, 10/08/2009 - 20:03

MAS i MONTILLA son la desgràcia nacional de Catalunya. NI un sol vot mai mes per saells...