Publicitat
Política · 23 de Juliol de 2019. 18:15h.

Mascarell accepta una vicepresidència de la Dipu

L’endemà d’haver criticat el pacte amb els socialistes

Mascarell accepta una vicepresidència de la Dipu

Ferran Mascarell, en una imatge d'arxiu

El regidor de Junts per Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona, Ferran Mascarell, ha acceptat ser el vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona un dia després de mostrar-se a favor de trencar el pacte amb el PSC. “Jo també defenso la reversió del pacte a la Diputació”, assegurava aquest dilluns Mascarell en declaracions a El País. El flamant vicepresident tercer de l’organisme supramunicipal va argumentar que “l’independentisme comet un error si deixa tribunes buides per defensar les seves posicions”.

El PSC i JxCat s’han repartit les vicepresidències i les àrees de govern de la Diputació de Barcelona en el ple celebrat aquest dimarts. La nova organització supramunicipal, que estarà presidida per la socialista Núria Marín, tindrà quatre vicepresidències: dos per al PSC i dos per a JxCat. El vicepresident primer serà Jaume Collboni (PSC); la vicepresidència segona recaurà en Carmela Fortuny (JxCat); el tercer vicepresident serà Ferran Mascarell (JxCat); i la quarta i última vicepresidència estarà en mans de Núria Parlón (PSC).

L’àrea de presidència, a més de Marín, tindrà com a diputada adjunta a Presidència i Relacions Internacionals a l’alcaldessa socialista d’Espluegues, Pilar Díaz. Els socialistes controlaran a més les àrees de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns; Medi Ambient; Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç; Educació, Esports i Joventut; Cohesió Social, Ciutadania i Benestar.

Mentrestant, Junts per Catalunya s’encarregarà dels departaments d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial; Infraestructures, Mobilitat, Urbanisme, Habitatge i Espais Naturals; i Cultura.

La composició de la nova estructura de la Diputació de Barcelona no ha rebut cap vot en contra, però sí l’abstenció dERC, Ciutadans i Tot per Terrassa. El ple d’aquest dimarts també ha aprovat el cartipàs amb els vots del PSC, JxCat, els Comuns i el PPC.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Escamarlà, Waterloooooo de dalt, 26/07/2019 - 07:40

El sou de viceoresident ronda els 98.000€

#15 botifler1914, Waterlux, 24/07/2019 - 19:49

Subastas Mascarell, mejores no hay

#14 Santi F., BCN, 24/07/2019 - 19:20

Marscarell siempre ha sido el Rey de los Chaqueteros

#13 Rasca, Castelldefels, 24/07/2019 - 13:43

MERCENARIO!

#12 Kropotkin, Vic, 24/07/2019 - 12:32

Un truhán de sólidos principios.... Jua, jua, jua,...