Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2019. 21:05h.

Mascarell compara els "immigrants de la Mediterrània" amb els presos

El regidor de JxCat defensa la "inclusió", "fraternitat" i "solidaritat"

Mascarell compara els "immigrants de la Mediterrània" amb els presos

Ferran Mascarell, al balcó del districte de Gràcia (foto: JxCat)

El regidor de Junts per Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona, Ferran Mascarell, s'ha referit a l'Open Arms durant la presentació del pregó de les festes de Gràcia quan ha dit que “hi ha immigrants enmig de la Mediterrània”. El regidor també ha tingut paraules de record pels líders independentistes en presó provisional.

“Aquesta també és la festa de la solidaritat: recordeu que hi ha immigrants enmig de la Mediterrània i gent nostra que està a la presó”, ha reblat el regidor des del balcó del districte de Gràcia. Mascarell ha qualificat de “cíviques” i “convivencials” les festes de Gràcia, alhora que ha destacat els valors de la “inclusió”, “fraternitat” i “solidaritat”.

El regidor de JxCat ha manifestat que “les millors virtuts” dels catalans son “la solidaritat, la fraternitat, la inclusió o el feminisme”. “Us desitjo i us demano que us ho passeu bé a la Festa de Gracia, la festa més convivencial, més cívica, més alegre i més ben feta de totes les que es poden fer”.

Mentrestant, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha estat xiulat pels assistents al pregó de les festes quan intentava presentar les pregoneres d'enguany, jugadores de bàsquet del barri barceloní amb discapacitat intel·lectual.

mascarell.jpg

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#19 Finsescoions, Blanes, 15/08/2019 - 17:49

Com a persona i a tothom li desitjo una bona i prompta recuperació!!!!
Dins la libertat d'expressió i la ironia (imprescindible per no parar boig.....)tb vull dir-te que això de tot el dia matraca, amb aquell altaveu que duies dalt des cotxe(si, si, ets dia que et vingueres amunt i fores Déu), segur que t'ha perjudicat d'oïda, cuida't Tito!!!

#19.1 Finsescoions, Blanes, 15/08/2019 - 18:07

Perdoneu contertulians no mamellaires aquest comentari era per a en Cuixart
En Mascarell no és un tema d'otorinolaringologia, sinó de frenopàtic

#18 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 15/08/2019 - 12:39

"La UDEF desvela una trama de los Pujol para financiar CDC con dinero de TV3"

elconfidencial.com 15-8-2019

Aixo es un no parar. Sembla que per fi li estan treient l´almido a tanta bandereta.

#17 Neferu, Barcelona, 15/08/2019 - 11:03

Pero ¡¡Por Dios!! ¿es que no hay nadie inteligente, honesto, con un mínimo de ética, entre los independentistas? Qué les ha pasado a sus cerebros para distorsionar los hechos y las cosas, para decir las mentiras más grandes y quedarse tan panchos?? ¿ Son estos los que tienen un ADN superior?

#16 Finsescoions, Blanes, 15/08/2019 - 10:28

Ostres, ostres aquest prohom de les llibertats, a quin partit es ara??????

#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo. , 15/08/2019 - 10:07

Vaya jeta de hormigón que tiene el Mascarell... menos hacer el pino, requiere cierto esfuerzo, este tipo ha participado en todos los chous y performances necesarios para colocar su trasero en las mejores poltronas... Todo para no tener que dar palo al agua...