Publicitat
Política · 31 d'Agost de 2010. 09:29h.

Mascarell desafia Hereu

L'exconseller podria formar la seva "agrupació d'electors" per plantar-li cara a Hereu

Mascarell desafia Hereu

Mascarell, amb Hereu, en una imatge d'arxiu

El PSC tem que l'exconseller Ferran Mascarell opti a l'alcaldia amb el seu propi partit i faci la competència al candidat del PSC, Jordi Hereu. Segons informa El Periódico, Mascarell hauria advertit els socialistes de la seva idea de formar una "agrupació d'electors".

L'entorn de l'ara conseller delegat de la divisió audiovisual de RBA va assenyalar que Mascarell "no descarta res", i d'aquesta manera s'accepta implícitament que l'opció de crear una agrupació d'electors és entre les cartes que té l'exregidor de Cultura a la seva mà. Com també s'hi troba la de, finalment, no fer res.

Aquestes mateixes fonts detallen que Ferran Mascarell, després de la petició que va rebre de sectors del PSC per a presentar-se, va rebre una allau de suports i oferiments a fer un pas endavant. Aquests oferiments segueixen arribant avui dia i, actualment, Mascarell està reunint-se amb aquests descontents -de filiació progressista i alguns directament socialista- de com s'estan portant les regnes de la ciutat i intentant sumar esforços.

La possible creació de l'agrupació d'electors denota el desacord total que existeix entre l'actual direcció de la federació de Barcelona, que lidera l'exprimer tinent d'alcalde, Carles Martí, i el mateix Mascarell.

I és que Mascarell, ideològicament veí del conseller d'Economia, Antoni Castells, i de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, és a dir, l'anomenat sector catalanista, sembla no encaixar amb un partit més decantat cap a posicions d'esquerra.

Entre els dubtes que desperta el possible desafiament de Mascarell es troba el fet de per què crear una agrupació d'electors i no un partit. En qualsevol cas, i posats a especular, el mateix entorn de l'exregidor afirma que és tanta la desafecció que aixeca Jordi Hereu que la papereta de Mascarell salvaria vots de l'abstenció més que no pas prendre suports a l'alcalde.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Fotem-los al carrer, Barcelona, 01/09/2010 - 09:35

Decantat a l'esquerra??? Sector catalanista al PSOE secció NE??? Boníssims els acudits!!!

#3 Xavi, Girona, 31/08/2010 - 13:38

M'agradaria saber que voleu dir amb això de que el PSC cada vegada està "més decantat a l'esquerra."

#2 solidari, barcelona, 31/08/2010 - 13:23

sería un candidat optim per SCi per les municipals a Barcelona.

#1 Carmen, Barcelona, 31/08/2010 - 12:34

Esperem que ho faci, que és presenti per Alcalde, Barcelona necessita un navi i ell l'aportaria amb dignitat.