Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2010. 09:24h.

Mascarell, independentista

"Necessitem un estat propi i eficient"

Mascarell, independentista

Mascarell, amb Mas, en una imatge d'arxiu

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, en una entrevista a La Vanguardia, considera que "ens convé un Estat propi i eficient. Podem compartir-lo amb Europa i també amb Espanya sempre que resulti eficient i, per descomptat, d'igual a igual. L'Estat espanyol no és eficient per a la resta d'Espanya i menys per a Catalunya ".

També explica que Montilla "em va dir que havia de deixar el carnet del partit", però que encara no l'ha tornat. "Jo sóc catalanista i socialdemòcrata, segueixo considerant com a tal i ningú m'ha demanat que deixi de ser-ho. Tinc carta blanca per organitzar el meu equip. El meu cap de gabinet segueix considerant-se d'esquerres ... L'únic que m'han demanat fins ara Montilla és que trenqui un carnet ".

"La direcció del PSC ha d'explicar per què ha perdut la meitat dels vots de 1999. S'ajunten dues debilitats, la del discurs catalanista i la del discurs socialdemòcrata. El PSC ha debilitat el seu relat sobre el país i en la mesura que és feble ens sentim més allunyats", critica.

"He tingut trucades entranyables de companys del PSC. Desagradables, cap. En les entranyables m'han expressat el seu desacord amb les crítiques sorgides de la direcció. A aquest pas serem cada vegada més petits, em deien", revela.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 Mr. X, bcn, 03/01/2011 - 03:26

A ver, a ver...

#41 Juanito, Barna, 02/01/2011 - 21:52

A ver si con un poco de suerte, salen muchos indpendentistas y por fin consiguen separarse de España, para que esta (los españoles en general) pueda decir aquello: ¡Que alivio¡

#40 Juan, Barcelona, 02/01/2011 - 21:49

Y ¿a quien le sorprende que el Sr. Mascarell sea independentista (mejor dicho: separatista)? Por poco socialista que fuese, el echo de aceptar un puesto en el gobierno del partido político rival tienen que significar como poco que él es nacionalista y lo otro viene a continuación.

#39 Joan, Cerdanyola del Vallès, 01/01/2011 - 14:24

"El que és vàlid per als individus és vàlid per a les nacions."


Gandhi

#38 Marcel, Gavà, 01/01/2011 - 14:22

Baldiri si és veritat el que dius endavant, ja s'han creat o restaurat nous pobles a Catalunya.

Però a Catalunya l'Estat espanyol a part d'esser ineficiente i inepte és un estat colonitzador i directament espoliador. No és l'Estat de la nació Catalana és l'Estat que ocupa Catalunya.