Publicitat
Política · 12 de Gener de 2011. 10:24h.

Mascarell ja fa campanya per Trias?

El conseller de Cultura afirma que Barcelona "necessita una bona sacsejada i canviar idees"

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, s’ha mostrat partidari que la ciutat de Barcelona experimenti un canvi d’idees per potenciar el seu vessant tan econòmic com cultural. Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L’oracle, amb Xavier Graset, el conseller ha manifestat que “la ciutat necessita una bona sacsejada, d’això sí que n’estic segur”.

Ferran Mascarell ha dit “jo ja no he de triar; ara no em toca” en resposta a la pregunta que li ha fet  Xavier Graset de qui escolliria per a l’alcaldia, si Jordi Hereu o Montserrat Tura, en el cas hipotètic que l’exconsellera de Justícia decideixi competir en unes primàries.

En tot cas, Mascarell ha explicat que a Barcelona li cal “canviar idees, renovar-les, posar-ne sobre la taula i enfortir el paper econòmic, simbòlic i cultural de la ciutat, sens dubte”. El conseller de Cultura creu que “el que hagi de succeir a Barcelona el PSC té els mecanismes per fer-ho i espero que sigui el més transparent possible i que hi posi el millor candidat. Així guanyarà la ciutat”.

Mascarell, a Catalunya Ràdio
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Josep E.P., Barcelona, 12/01/2011 - 13:43

Cal que Mascarell hagi de fer campanya per Trias? Hereu ha posat el llistó tan baix que qualsevol altre que es presenti ho tindrà ben fàcil. Ara, si ell persisteix i el PSC l'acaba presentant aquest si que serà l'enterrament definitiu el partit. Ja s'ho faràn.