Publicitat
Política · 3 d'Octubre de 2012. 12:52h.

Mascarell, partidari de l’Estat propi

El conseller alerta que les relacions amb el Ministeri són “insostenibles”

Mascarell, partidari de l’Estat propi

Ferran Mascarell, atenent als mitjans

L’ofegament de les institucions subvencionades pel Departament de Cultura, que enguany ha vist retallada en un 70% la partida que rep del Ministeri, han fet que el conseller Mascarell s’hagi mostrat partidari aquest dimecres de l’Estat propi. El dirigent s’ha queixat del “desballestament” que pateixen els ens públics catalans per part d’un Ministeri que els està “despenjant”.

Mascarell s’ha reunit al Departament amb representants dels ens culturals públics de Catalunya per reivindicar un “canvi de model” en les relacions amb l’Estat. El dirigent sosté que les relacions amb el Ministeri són “insostenibles” i demana un “canvi radical”.

La conselleria ha passat de rebre 30 milions a rebre’n 11 en dos anys del Ministeri. Mascarell entén que la retallada és un símptoma clar que les institucions culturals catalanes no compten per a Madrid i ha considerat que el canvi en la fiscalitat podria venir amb l’Estat propi.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 pepillo, barcelona, 03/10/2012 - 18:18

Mascarell lo tiene fácil. Si a los departamentos de cultura del PP no les recortan nada, que se haga del PP, a ver si acaba de ministro del ramo. Total, si no se ha puesto colorado saltando del PSC a CIU, menos se va a poner pasándose al PP. Estos al menos son también de derechas.

#3.1 LeonAnto, Barcelona, 03/10/2012 - 19:55

No le des ideas, que éste, si volviera Franco, se haría del Movimiento con tal de seguir chupando del bote.

#2 luca, bcn, 03/10/2012 - 16:49

desde fa el 2009 que es aixi. Que passa? ho heu vist nomes ara?

#1 spanish, Madrdi, 03/10/2012 - 16:31

per suposat i ell de reietó