Política · 7 de Març de 2011. 09:24h.

Mascarell qüestiona la gestió de Tresserras a Cultura

"Estic content del que em trobo? No, gens"

Mascarell qüestiona la gestió de Tresserras a Cultura

Mascarell i Tresserras, a l'acte de traspàs de cartera

El conseller de Cultura,  Ferran Mascarell, ha qüestionat la gestió del seu antecessor Joan Manuel Tresserras al capdavant del Departament. En una entrevista a l'Avui, ha revelat que "podria fer una crítica dura de com he trobat les coses, però això no porta enlloc, més aviat molesta".

"Estic content del que em trobo? No, gens. Em trobo el departament menys estructurat del que em semblaria normal, amb dèficits econòmics més grans del que em pensava i amb algunes decisions preses al final del mandat que
no em semblen normals", ha afegit el conseller.

Mascarell explica que "al final d'octubre es va decidir suspendre un 20% de les subvencions, que no s'han pagat encara, i que m'imputen directament en el meu pressupost. A la gent se'ls va dir que es pagarien el 2011, però no que seria amb diners del 2011".

També ha anunciat que "d'aquí a un mes hauran desaparegut unes quantes direccions i subdireccions, i en una segona fase es reorganitzarà en dos grans blocs. Un per a la cultura en viu, la cultura creativa, i un altre per al patrimoni".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Manel, Barcelona, 08/03/2011 - 15:58

O.Soler es el cervell d'una xarxa de clientelisme i corrupció com no s'havia vist mai en l'àmbit de la cultura a Catalunya. Profundament amoral, capaç de qualsevol baixesa per continuar manipulant qui sigui. Algú s'explica com es pot mantenir el diari Ara, sense publicitat i amb vendes minimes?

#9 Maria, Barcelona , 08/03/2011 - 12:32

Que algú revisi com ha crescut Cultura 03, la màfia Voltas-Soler... no hi ha un pam de net. Són favors politics amb el color que toqui, ja tenen l'ex gerent a presidència d'en Mas...

#8 voltors? no gràcies, Barcelona, 08/03/2011 - 10:07

Crec que en Tresserras va ser presoner de la ideologia i pressionat per aprovar determinades mesures a finals de mandat que seran un llast per a l'actual conseller. El fart de signar convenis a dies de les eleccions va ser esgarrifós. Un d'ells amb la Fundació Jordi Savall de més de 1 M € !!

#7 ernest, barcelona, 07/03/2011 - 19:31

L'Eduard Voltas va ser la torna amb que el senyor Oriol Soler(diari ARA) i Cultura 03 van obsequiar Tresserras. Ningú s'atreveix a reconeixer la magnitud de l'expoli: a Cultura, TV3, i conselleries de ERC. Milions d'euros públics a mans privades per la directa. Pagarà Mascarell la resta pendent?

#6 republica, Barcelona, 07/03/2011 - 16:56

Pere del Prat, acusar és molt fàcil i barat. Si saps tant per haver-hi treballat potser que ens ho expliquis, no?