Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2018. 10:39h.

Mascarell reclama a Puigdemont que el faci alcaldable

Afirma que ja hagués estat president de la Generalitat “si m’ho hagués demanat”

Mascarell reclama a Puigdemont que el faci alcaldable

L’ara dirigent de la Crida i abans dirigent del PSC, Ferran Mascarell, en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, ha reconegut que li “agradaria molt” ser alcalde de Barcelona. “Si l’oportunitat es presenta, hi seré”, ha deixat clar.

Mascarell ha explicat que “tenim aproximadament un o dos mesos per acabar-ho de decidir”. També ha assegurat que “si el president Puigdemont m’hagués proposat ser president de la Generalitat, ho hauria acceptat”.

“A hores d’ara, li diria que a hores d’ara la Crida no tindrà alcaldable propi. L’altra cosa és que puguem articular una candidatura sorgida de molts dels àmbits del sobiranisme”, ha assenyalat. “Joaquim Forn té ganes d’implicar-se a les municipals de Barcelona. Crec que podrà tenir-hi un lloc rellevant”, ha afegit.

L’exconseller de la Generalitat amb Junts pel Sí i el PSC ha denunciat que “hi ha una operació d’estat perquè Manuel Valls sigui alcalde de Barcelona. Es vol trencar el sobiranisme per molts llocs, és el que buscava el 155”.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 peredelsalls, Girona, 28/10/2018 - 19:18

Patètic. Senzillament, patètic. Personatges que han viscut i pretenen continuar vivint del "cuento". Us enr ecordeu com implorava misericòrdia quan s'aplicà el 155 i deia que ell no hi era? Aquest és un dels exemples dels tipus que en governen. Algú s'enrecorda del seu clon Jaume Sobrequés?

#16 Lo tortosí, Tortosa, 28/10/2018 - 16:32

I si no es massa demanar a mí que'm faci bisbe de Tortosa.

#15 Lobisome, BCN, 28/10/2018 - 13:47

Como acostumbran a decir un grupo de jóvenes filántropos que habita en mi linea de metro "es triste pedir, pero más triste es robar". En la cetrina mirada, como a Mascarell , se les conoce que han vivido mucho...

#14 Breogantuy, BM(Tabarnia, Spain), 28/10/2018 - 13:14

Siempre he pensado que conjugar nacionalismo con socialismo siempre produce la misma mier.da(nacionalsocialismo)

#13 Breogantuy, BM (Tabarnia), 28/10/2018 - 13:13

Siempre he pensado que intentar conjugar nacionalismo y socialismo produce la misma mierda, nacionalsocialismo)