Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2018. 09:06h.

Mascarell va per lliure

"No descarto presentar-me amb una llista de ciutat i pel meu compte"

Mascarell va per lliure

El delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, ha manifestat que està valorant si presentar-se com a candidat a l'Ajuntament de Barcelona i en una entrevista a l'Ara ha assegurat que "no descarto presentar-me amb una llista de ciutat i pel meu compte".

Mascarell ha dit que encara "no està decidit", però ha reconegut que "porto bastants mesos treballant en un projecte per a la ciutat que pugui unificar noms i crear una llista potent de ciutat que ens permetés guanyar i transformar Barcelona, que és l'objectiu prioritari, i alhora enganxar-la amb el procés".

L'exconseller diu que podria haver-se presentat en una llista de la Crida "amb el benentès que tots els partits sobiranistes acceptessin presentar-se de manera conjunta", però recorda que "això no és possible".

Ferran Mascarell assegura que "Barcelona va per una línia de treball diferent, que és consolidar una estratègia conjunta, de moment sense ERC, perquè el sobiranisme sumi al màxim". "Jo estic predisposat i en funció de com es vagi articulant tot faré un pas en una direcció o una altra", ha subratllat.

El delegat del Govern admet que "està resultant difícil" que la Crida arribi a un acord sobre el "projecte". Segons ell, Barcelona "necessita un projecte imaginatiu que la faci sortir de la situació actual i necessita un estat que li faci costat".

Finalment, Mascarell ha assenyalat que "és important que hi hagi un bon projecte de ciutat que convenci un 99% dels ciutadans" i ha advertit que "la ciutat no pot quedar atrapada entre sobiranistes i unionistes".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 El club dels ganduls, can Ràbia, 27/11/2018 - 16:44

Hi ha un selecte club dels que mai han ajupit l'esquena que passen d'un partit a l'altre, es canvíen el gec cada dos per tres i fan el possible per no quedar sense menjadora i bona paga. Aquest no és més que un entre milers, l'important és viure sense fotre brot i de moment els surt força bé.

#13 Carlos Gomez, bestia ab forma humana, 27/11/2018 - 13:32

Recordeu que li ha pasat a l´Arturu quan ha anat a implorar alguna feineta al sector privat oi ?

Qui te una patria te un tresor.

#12 Carlos Gomez, bestia ab forma humana, 27/11/2018 - 13:18

Pero no patiu per ell que no el veureu mai doblegar el llom si no es per recollir la rufianesca soldada patriotica.

"La mujer de Puigdemont cobrará 6.000€ al mes de La Xarxa. Marcela Topor ha fichado por la empresa de la Diputación de Barcelona para hacer un programa de dos horas semanales de televisión"

El Triangle 6-3-2018

la patri

#11 botifler1914, Sinitaca, 27/11/2018 - 12:09

Dios nos libre de otro aprovechado de alcalde.
La moqueta, el sueldo y el coche oficial ya no le bastan, ahora también quiere el bastoncito.

#10 Capit@n España, The broquil is over, 27/11/2018 - 12:01

"Si no me ponen escalera, treparé solo" dijo el hombre.