Publicitat

L'exconseller de Cultura es presentaria a les primàries a Barcelona, però no contra Hereu

L'exconseller i exregidor de Cultura Ferran Mascarell no ha descartat aquest dijous presentar-se a unes primàries per ser candidat del PSC a l'Ajuntament de Barcelona sempre i quan no siguin contra l'actual alcalde, Jordi Hereu.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Mascarell ha rebutjat unes primàries contra Hereu, perquè "el combat és entre el senyor alcalde i els altres partits", però ha apuntat que, en cas que finalment no es presentés i si el PSC decidís organitzar unes primàries, la situació canvia. "El que va davant és el projecte de ciutat i l'equip humà. Si això es pot fer, per què no?", ha respost en preguntar-li si es presentaria llavors a unes primàries sense Hereu.

Mascarell ha opinat que les primàries contra un alcalde que està governant "no semblen massa convenients", perquè "el combat és entre l'alcalde i els altres partits. Em sembla una mica estranya, em sembla que no guanyaria ningú, ni l'alcalde ni les persones que es presentessin a fer primàries", ha argumentat l'exconseller de Pasqual Maragall, que ha posat l'exemple de Madrid.

Al seu parer, les primàries "tenen sentit" quan funcionen de manera ordinària i estructurada, com als Estats Units, però "acaben desgastant el partit si es fan en situacions d'emergència i situacions estranyes". Ara, ha afegit, si "per les raons que sigui", l'alcalde Hereu no hi va i el PSC decideix organitzar primàries, "això és una altra cosa i probablement tindria una mica més de sentit".

En aquest punt, en preguntar-li si ell es presentaria, ha indicat que "depèn de moltes coses", perquè les primàries són només "la punta d'un iceberg molt més complicat". El que va davant és el projecte de ciutat i l'equip humà. Si això es pot fer, per què no?", ha conclòs.

Ferran Mascarell, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Lo Sisco el Rutx, TERRASSA, 24/09/2010 - 11:33

D'aixó se'n diu "fer la puta i la Ramoneta"

#1 Toni, BCN, 23/09/2010 - 20:44

va home, animat