Política · 29 de Setembre de 2010. 20:12h.

Mayol es va declarar "antisistema"

A quatre mesos de les anterior eleccions

Mayol es va declarar "antisistema"

Imma Mayol

La regidora d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol, es va declarar "antisitema" perquè "no estic d'acord amb tot el que existeix en la societat". Aquestes declaracions les va fer quan era alcaldable d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona i quedaven quatre mesos de les anterior eleccions.

En declaracions a TV3, va defensar les accions dels okupes perquè "les okupacions en pisos deshabitats de fa temps sense violència no hauria de ser delicte".

En aquest sentit, va manifestar que "estic més a prop dels okupes pacífics que dels especuladors, però rebutjo les actituds violentes".

De la mateixa manera que va defensar la posició que va adoptar Interior alhora de desallotjar pisos okupats i va dir que "defenso que els desallotjaments es produeixin sense agressions".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Carrasclet, bcn, 30/09/2010 - 14:51

Badoc, ben bé fas honor al nom que t'has posat, no val la pena perdre gaire temps amb tu. Però ves amb compte que de tant badar no et fotis una bona hòstia.

#15 Vulcano, Terrassa, 30/09/2010 - 14:26

Benvolgut badoc, aquells que enumeres no són prosistema sinó que evidenment també són antisistema. Però tenen una cosa que la senyora aquesta i la progressia en general no tenen i és que no volen aparentar el que no són i no van de redemptors de la humanitat.

#14 badoc, Girona, 30/09/2010 - 14:22

De fet, els pro sistema són infinitament més violents i delinqüents:
-Els de la roja cremant arbres i apunyalant gent.
-els que torturen braus
-Els corruptes
-Gran part dels assassins
-Estafadors
-...
Fem també demagògia i diem que els pro-sistema només son aquests?

#13 Carrasclet, bcn, 30/09/2010 - 13:25

Dues cases a Bcn una a Gràcia i l'altra a la Rbl. Catalunya, casa a Port de la Selva amb amarratge pel iot inclòs, casa a Menorca, rellotge marca Bulgari d'or 9000 euros etc... I A SOBRE ÉS COMUNISTA I ANTI-SISTEMA, QUINA BARRA, QUE FOTI EL CAMP A LES ILLES!!!!

#12 Vulcano, Terrassa, 30/09/2010 - 13:01

Al marge dels modelets i de les ulleretes de disseny (amb el que guanya pot fer el que vulgui), aquesta senyora va fer gastar una pasta gansa a l'Ajuntament de Barcelona per posar una arbres de Nadal ecològics que anaven a pedals. El rídicul i el fracàs varen ser de traca i mocador.