Publicitat
Política · 23 de Febrer de 2012. 13:01h.

Mayol i Baltasar es 'refugien' a Agbar

Medi Ambient va concedir 182 milions en contractes a l'empresa quan ICV n'ocupava la conselleria

Mayol i Baltasar es 'refugien' a Agbar

Baltasar i Mayol

Diferents càrrecs d'ICV treballen ara a Agbar, empresa a la qual Medi Ambient va adjudicar obres per un import de com a mínim 182 milions d'euros quan Francesc Baltasar era el conseller d'aquest departament, segons informa El Mundo.

Precisament Baltasar és un dels càrrecs vinculats a aquesta empresa. També l'extinent d'alcalde, Imma Mayol, que se n'ha anat a viure a Mallorca, tal com li va anunciar a Albert Om en una entrevista a l'Ara el 4 de febrer del 2011.

"Que la gent m'oblidi. Vull anar-me'n a Mallorca", afirmava Mayol després de deixar enrere gairebé 20 anys entre Parlament i l'Ajuntament. A més, afegia que "fa 33 anys que sóc a Barcelona, però sempre m'he sentit de com algú de Mallorca que vaig viure aquí".

Igualment assegurava que "no em fa por passar uns mesos a l'atur. Fins i tot pot ser una oportunitat". Aquesta oportunitat no ha trigat en arribar i Mayol està vinculada a Agbar des de les Illes Balears, on ha representat la companyia en alguns actes.

Per la seva banda, Baltasar assessora Agbar, però sense estar en nòmina. Sí que ho està l'exdirectora de Serveis de Medi Ambient, Elisenda Rius, que és la directora de recursos humans. Finalment, l'exsecretari general de Medi Ambient, Eduard Pallejà, treballa per a una consultora que té Agbar com un dels seus principals client, segons indica el seu perfil a Linkedin.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#22 Carrasclet, Girona, 24/02/2012 - 15:13

I finalment, quan aquesta tia es va posar a favor del moviment okupa, uns independentistes catalans van anar a la seva casa de Port de la Selva a fer-li una okupació simbòlica. Ella va avisar l'alcalde perquè enviés la guardia municipal i si calia avisés els Mossos. No té vergonya!!!

#21 Carrasclet, Girona, 24/02/2012 - 15:10

I que torni també la casa de Menorca, que encara que sigui la seva terra l'ha pagat amb els diners de tots els barcelonins i barcelonines...més coses...

#20 Carrasclet, Girona, 24/02/2012 - 15:01

Ah i que la Mayol torni també el rellotge d'or de 9000€ de la exclusiva firma de luxe Bulgari. Sort que és comunista i autera. A més de pocavergonya

#19 Carrasclet, Girona, 24/02/2012 - 14:59

Aquesta bandarra de la Mayol hauria d'anar a la presó. Perquè no torna tot el que ha robat als barcelonins durant aquests anys i se'n va a viure duna vegada al seu país?. Que torni la casa adosada de Gràcia, el pis de la Rambla Catalunya, la casa de Port de la Selva, el iot i l'amarri...

#18 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/02/2012 - 09:55

Lo de la Mayol no es //menol// sino una muestra más de la capacidad de esta casta para sacarle el m´ximo jugo a su posición.
Mayol Y Saura son un modelo de estos insanos procedimientos que se han extendido como la espuma en los tupidos entramados de AGBAR