Publicitat
Política · 24 de Març de 2010. 10:15h.

"Mayor Oreja té desequilibrades les facultats mentals"

Un exdiputat del PP creu que "hauria de ser inhabilitat"

"Mayor Oreja té desequilibrades les facultats mentals"

Mayor Oreja, en una imatge d'arxiu

L’exparlamentari del PPC Josep Curto ha dit en declaracions a El Dia a la  COM que l’ex ministre i actual eurodiputat popular, Jaime Mayor Oreja, té “desequilibrades les facultats mentals” en dir que ETA i el president Zapatero continuen negociant i s’ajuden mútuament. Curto creu que “només amb un desequilibri d’aquesta naturalesa es pot dir una barbaritat, una bestiesa tan gran com la que ha dit. És el típic cas que si visita el psiquiatre li desequilibrarà el pressupost i la seva economia”.

L’exparlamentari popular creu que Mayor Oreja hauria de ser inhabilitat, “si està bé i sap el què ha dit, amb més raó per inhabilitar-ho perquè és conscient, i si està malament també”. Curto ha dit també que les declaracions de Mayor Oreja són molt més greus que el què presumptament ha fet l’ex president balear Jaume Matas i l’ex director de la Guàrdia Civil, Luis Roldán. “Mai pots comparar un robatori de diners amb connivència amb banda armada”, ha afegit Curto.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 paco, Barcelona, 25/03/2010 - 11:19

A Mayor Oreja, Menor Cerebro

#18 Lucifer, Comisaría de Vallecas, 24/03/2010 - 22:44

Lulu, ¿sabías que la familia de Mayor Oreja tiene una empresa de seguridad que pone escoltas a los políticos? Abajo el popoe. Yo tengo otra teoría: psoe=falange y pp=opus dei. Solo hay que mirar quienes eran los papis de nuestra casta política.

#17 lluis, Tortosa, 24/03/2010 - 20:38

Intrepid estàs per tant d'acord amb la "pressumpció de culpabilitat" de l'Oreja. Quins cracks que sou!

#16 Intrépido, Barcelona, 24/03/2010 - 20:07

Vosotros debéis tener información privilegiada sobre ETA y ZP que yo desconozco para hacer esos comentarios. A ver si en unos meses tenemos que darle la razón a Mayor, igual que al primo de Rajoy con la mandanga del calentamiento global. Seny is gone.

#15 Joan, Vall, 24/03/2010 - 19:34

A l'eurocàmara, ha formulat 5 preguntes en 5 anys, situant-se en un dels parlamentaristes menys treballadors d'europa.

http://www.publico.es/espana/224899