Publicitat
Política · 16 de Gener de 2010. 13:30h.

Medi Ambient autoritza una mina després de l'incendi

La mesura ha causat consternació a la Terra Alta

Medi Ambient autoritza una mina després de l'incendi

Saura i Baltasar, en una imatge d'arxiu. (Foto: Eva Guillamet)

El conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, ha autoritzat l'explotació d'una mina de bauxita a la zona cremada per l'incendi d'Horta de Sant Joan, segons publica La Vanguardia. La mina és dins de l'espai protegit pel Parc Natural dels Ports, i també forma part de la Xarxa Natura 2000 i està considerat un Espai d'Interès Natural.

El diari del grup Godó indica que el director del Parc Natural, Rafael Balada, es va mostrar "consternat" per la decisió de Medi Ambient. Per la seva banda, Jesús Carbó, regidor a l'oposició d'Alternativa per Horta, ha afegit "que Medi Ambient autoritzi l'explotació de la mina ara és escandalós. Caldrà investigar si els dos acusats van cobrar pel que van fer, i si va ser així, qui els va pagar i qui surt beneficiat de tot això. Cal arribar fins al final".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 16/01/2010 - 19:44

Millor que tot sigui....res,que sigui tot un sommni...No volem pensar si axó es veritat realment.No farem cap comentari,esperarem mes informació.pro si repetirem DIMISSIO per el Sr.Baltasar.

#7 Josep-Maria, Barcelona, 16/01/2010 - 19:40

Diuen que són Verds, Ecologistes, però són... tot el contrari del que diuen que son. Quin fàstic! A més, això fa ferum d'una cosa molt grossa. Sembla que realment ICV ha xafat merda.

#6 cabre-ajt, horta de sant joan, 16/01/2010 - 19:37

hi han polítics catalans que diuen que se senten maltractats per españa. A nosaltres, més catalans que la plaça de sant jaume, qui ens maltracta es catalunya. hi ha moments en què un preferiria ser del matarranya.

#5 Raticulín, BCN, 16/01/2010 - 16:20

El Sr. Baltasar no autoritza cap explotació minera, únicament emet informe vinculant a l'autorització minera del Departament d'economia i Finances, o sigui qui autoritza el el Sr. Castells a traves del director dels SSTT de Terres de l'Ebre.

#4 Melcior, Proxim Orient, 16/01/2010 - 16:16

Deixeu de criticar al meu company, no veieu i enteneu que la culpa de l'autorització d'aquesta mina és de CiU, i no dels multi-culti-guays d'iniciativa.