Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 17:20h.

Medi Ambient promou un curs d'activisme antinuclear

"Què puc fer per convèncer els meus familiars, amics o veïns de que s'han de tancar les nuclears?"

Medi Ambient promou un curs d'activisme antinuclear

El conseller Francesc Batasar, amb el diputat de CiU Ramon Espadaler

El Departament de Medi Ambient està realitzant un curs "d'activisme antinuclear", segons ha denunciat el diputat de CiU Ramon Espadaler durant la compareixença en comissió del conseller Francesc Baltasar al Parlament. Baltasar, en el seu torn de rèplica, ha assegurat que "quan vostè era conseller ja es feia aquest curs" mentre Espadaler negava amb el dit.

El programa consta de 30 hores (finalitza el 21 de març) i es fa on line. "Què puc fer per convèncer els meus familiars, amics, companys de feina o veïns de que s'han de tancar les nuclears? Quins són els actors de l'indústria nuclear? Si et fas aquestes preguntes, aquest curs és per tu!", es pot llegir a modus de promoció del curs.

El temari està dividit en quatre àrees. El primer mòdul es titula Energia nuclear: veritats i mites. El segon, Què vol dir ser activista antinuclear? Arguments i eines per actuar. El tercer, Situació actual de la nuclear i perspectives de futur. I el quart i últim, Qui es qui en el panorama nuclear?.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 ccc, bcn, 12/03/2009 - 16:33

podrien fer un altre curs per defensors de les nuclears, així el ying i el yang estarien equilibrats i el feng shui fluiria correctament. Clar q han de trobar algun familiar, amic o militant q el faci

#18 ecologitis, Guadix, 12/03/2009 - 16:28

Visca! Tornem al quinqué, al carro de bous i a l'arada romana!

#17 ramon, barcelona-c, 12/03/2009 - 15:49

Aquets comunistes tenen audiencia i continuan aquest discurs irreal perque hi han oidors.La manifestació dels rasteros d'avui garanteix a CAT una nova generació d'estudiants ganduls mal preparats i disposats a fer d'okupes.Quo vadis Catalunya ??

#16 Nuria Cedo, tivissa, 12/03/2009 - 13:01

Sou una colla d'incopetents i analfabets, com funcionaran les industries ubicades a la vostra benvolguda metropolis anomenada Barcelona i demés,sense les nuclears instal·lades al sud de Catalunya. Amb els parcs eòlics?sou patètics,quina desgràcia tenim

#15 David Serres, ascó, 12/03/2009 - 12:55

Baltasar volem saber el cost d'aquest curs i quins treballs està duent a terme la Conselleria que tu encapçales, per poder endollar la torradora o perquè tu hivern-estiu no passis ni fred ni calor repectivament al despatx, i no dependre de les nuclears.