Publicitat
Política · 11 de Juny de 2019. 15:12h.

Melero treu de polleguera l'independentisme

"Qui critiqui la Policia no coneix aquests policies"

L'advocat de l'exconseller Joaquim Forn, Xavier Melero, ha molestat part de l'independentisme després de sostenir en el seu al·legat final que la declaració d'independència va ser una farsa. "No es va arriar la bandera, no es comunica res al cos diplomàtic i tothom s'adapta a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Sóc conscient que a algú pot molestar aquesta versió, però això és el que va passar", ha defensat.

Melero ha recordat que el Govern de Puigdemont "va fer tot el possible per abandonar el poder i posar-lo a disposició de l'Estat sense la menor resistència. Els únics actes concloents documentats són actes d'abandó del poder". "El Govern va incomplir sistemàticament perquè no tingués validesa res del que havia proposat en la nova legalitat republicana", ha assenyalat, a més de sostenir que "no es va declarar la independència".

"És cert que el senyor Forn va rebre una notificació, un requeriment del Tribunal Constitucional. I jo aquí he de dir: cedeixo aquesta trinxera, el senyor Forn va desobeir al TC", ha reconegut. Melero també ha agraït als efectius de la Policia Nacional el seu treball per garantir la seguretat del judici i ha afirmat que "qui critiqui la nostra policia no coneix a aquests policies".

Finalment ha recordat la pel·lícula 'Amanece que no es poco', filmada a Albacete, on "hi havia un guàrdia civil català que deia que al major problema d'ordre públic que podia haver-hi en aquell poble era criticar William Faulkner perquè allà eren tots fanàtics de Llum d'Agost. Doncs això espero que reconstruïm, una Espanya on només ens discutim sobre William Faulkner".

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#26 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/06/2019 - 19:00

Que un indepe hablé de ultranacionalismo y abrazabanderas tiene guasa.

#25 Jordi Hernandez Muñoz, Barcelona, 12/06/2019 - 18:58

Me encanta ver cómo los independentistas, lejos de despertar y darse cuenta de que les han tomado el pelo a base de bien, se rompen las vestiduras y cargan contra Melero por decir la verdad. En defensa de los independentistas cabreados por las declaraciones de Melero, diré que al revés que sus "Jefes", ellos si se lo tomaron en serio.

#24 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/06/2019 - 10:42

Tan be que anaven amb la Maripau, mossen Ballarin i el Filiprim quan l´Antiga Casa Pujol no tenia veleitats colpistes i nomes es dedicava a robar

Quins temps els de l´oasi de Pujol sense G.Civil ni Fiscalies Anticorrupcio obstinades en exterminarlos i celebraven amb joioses xocolatades al Pati dels Tarongers l´onomastica del patriarca del cártel

#24.1 Jordi BR, L'H, 12/06/2019 - 13:03

Que bé anava Espanya quan tenia a Pujol controlant el ramat, encara que el preu era fer els ulls grossos al que robava. I va fer els ulls grossos González, Aznar i Zapatero; ...però clar amb Pujol sense poder ja no hi havia qui controlés el ramat.
Carlos no pateixis pel teu estimat Pujol, que Zarzuela el protegeix, por la cuenta q le trae

#24.2 Para Jordi BR, Barcelona , 12/06/2019 - 14:55

Jordi, sin quitarte la razón. Pero ahora los controladores del rebaño son Junqueras y Puigdemont. No hay libres pensadores en su regazo independentista.

#24.3 Jordi br, L'h, 12/06/2019 - 23:46

No entendeis nada, somos mas de 2 millones los que empujamos a nuestros politicos que estan de paso y son utilitzados por la "masa" para conseguir lo que queramos

#24.4 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 13/06/2019 - 23:18

Pero Jordi Br, en concret que es el que es vol? Referéndum unilateral? Referéndum vinculant? Independència unilateral? Independència negociada? Que collons es vol? Perque totes aquestes propostes ja les hem vist. Fins i tot la ufana i superba independència en 18 mesos de Monsieur Artur Mas!

#23 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/06/2019 - 10:37

Pero que be s´ho van pasar oi ?

I en cabat aquests Molt Honorables volien fer.se el simpa de sempre pero els van enxampar al sortir en desbandada del puticlub creientse que nomes seria una mes de les multiples fechorias comeses durant 40 anys i que, com sempre havia pasat, quedaria totalment impune un cop mes

Doncs res. Allium sativum i Perrier

#22 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 12/06/2019 - 09:52

I si tot era una monumental camama que collons volien fer amb els 11.000 milions del chinus ?

El Maestro Marchena i el seus boys s´ho empasaran ? No crec que seguin subscriptors de ViIlaweb

#22.1 Jordi Hernandez Muñoz, Barcelona, 12/06/2019 - 19:01

Ya te lo digo yo, los 11 mil millones los querían para hacerse un Pujol.

Saludos