Política · 13 de Juliol de 2017. 14:47h.

Membres de la CUP en sostenidors per protestar contra un regidor del PPC

L’acusen de respondre “de manera indignant i masclista" a una proposta contra la violència de gènere

Membres de la CUP en sostenidors per protestar contra un regidor del PPC

Imatge: CUP Deltebre

La regidora de la CUP, Dayana Santiago, i algunes membres del col·lectiu Feminista F de Figa, en acabar la sessió del ple d'aquest dimecres, van protagonitzar una acció contra l’actuació del regidor del PP, Tomàs Castells, segons informa marfanta.com.

Després de marxar del ple per una discussió sobre la necessitat d’establir un protocol contra les agressions masclistes a les festes de Deltebre, Santiago i les activistes feministes es van traure les samarretes per protestar contra l’actitud “indignant” del regidor del PP.

Segons denuncien, Castells va respondre segons la CUP "de manera indignant i masclista", tot afirmant que "a Deltebre aquestes coses no passen". "Els 6.046 homes de Deltebre es poden sentir avergonyits de la proposta", "els homes de Deltebre no ens mereixem passar per aquí", va dir Castells. Finalment la moció va aprovar-se amb els 3 vots de la CUP i ERC, l’abstenció de PDECat i Compromís d’Esquerres i el vot en contra del PP.

69 Comentaris

Publicitat
#59 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ESTACION DE TREN SIN MARQUESINAS , AQUESTAS DE LA CUP CUAN JA UN TIO EN BAÑADOR DE UN APARADOR TAMBE EL MIREN, 14/07/2017 - 21:16

JA Moltes DONES y NOIES Que veuen NORMAL quels HOMES Mirin una DONA EN BAÑADOR DE UN APARADOR O EN BIKINI .. Ellas tambe MIREN HOMES Amb BAÑADOR DEL APARADOR Segur aquestes de LA CUP Cuan veuen un TIO EN BAÑADOR EN UN APARADOR EL MIRAN

#57 Asdrúbal, bcn, 14/07/2017 - 15:37

Se dice miembras, no miembros. Que seguimos atrapados en el lenguaje sexista impuesto por el hetero-patriarcado.

#56 pepe.----, andorra, 14/07/2017 - 12:04

es q nadie va a multar a la de arriba a la derecha por estar fumando dentro de un espacio publico? es q acaso las personas de la CUP no han de respetar las leyes como los demas? claro, me olvidaba del doble pensar comunista, la ley del embudo, ancho para los del partido, estrecho para los demas....

#56.1 Pimpampum, Barcelona, 14/07/2017 - 16:53

Tengo un amigo cubano que e un viaje a cuba se encotro con una coleccion de politicos cubanos. En la compañia aerea cubana esta prohibido el alcohol y fumar. Pues se pillaron un pedo de tanto beber el mejor vodka y ron , y los apestaron a humo de puros.
Viva cuba y la cubana-s.

#55 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 14/07/2017 - 09:28

"Jo no sóc independentista, però reconec que la via federalitzant que va intentar l’estatut es va demostrar impossible. I reconec que no hi ha voluntat d’un pacte federal per part de la majoria de partits espanyols, En aquest context, no tindria cap més remei que votar que sí."

Jaime Pastor, professor de ciència política de la UNED, de Ma

#55.1 pepe.----, andorra, 14/07/2017 - 12:03

La demagogia es la capacidad de vestir las ideas menores con la palabras mayores - Abraham Lincoln

#54 guillem, bcn, 14/07/2017 - 09:12

Vergonya. Esteu consentint tant la criatura que després ja no podreu aturar-la. CUP a la merda, com les mosques, bruts per dins i per fora. Incapaços de raonar amb el mínim rigor, alèrgics a la Història, a la Ètica, a la Filosofia, a qualsevol disciplina reglada. La culpa? D'en Mas.

#54.1 Alejandro, Barcelona, 14/07/2017 - 09:58

# 54. Bravo Guillem. Acabas de decir verdades absolutas. por fa, métete en política, muchos te seguiríamos, yo el primero. Estamos hartos de que nos gobiernen, nos manipulen gente que no saben ni la definición de ética y, necesitamos gente honesta y con las neuronas sanas.