Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2016. 14:49h.

Memorial de greuges

Puigdemont aprofita el caos de Rodalies per demanar unitat fins a "l'objectiu final"

Memorial de greuges

Puigdemont, durant el seu discurs

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat un front comú en Rodalies "fins a aconseguir l'objectiu final" després de la desinversió de l'Estat a la xarxa, i ha avisat que Catalunya respondrà a "cada incompliment" del Govern espanyol.

Puigdemont ha dit que "no ens podem limitar a queixar-nos. Hem de defensar els nostres drets davant la justícia, però li hem d'exigir a la justícia celeritat, independència i defensa del bé comú" i ha reclamat "unitat fins a aconseguir l'objectiu final" perquè ""quan anem junts exhibim una de les majors fortaleses d'aquest país".

"Ja no serem més pacients ni comprensius amb els incompliments. A cada incompliment, hi haurà una resposta, sigui judicial, política o ciutadana", ha dit el president en un acte celebrat al saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i en què 200 persones procedents del món local, agents econòmics i societat civil han exigit al Ministeri de Foment el traspàs total de Rodalies.

Carles Puigdemont ha reivindicat que "l'autogovern existeix no perquè hi hagi un paper que ho digui, sinó que quan s'exerceix i s'exerceix autogovernant-nos". "En el cas que ens ocupa, no tenim ni auto ni govern perquè no podem decidir", ha lamentat.

Finalment ha afirmat que "estem preparats per gestionar els serveis bàsics ferroviaris. Ens ho exigeix el compromís de servei als ciutadans". "És el moment de dir prou, de queixar-nos, però de dir hem passat a l'acció perquè tenim raó i dret a fer-ho", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 Cata.....quéééé??????, Montcada i Reixac, 27/10/2016 - 07:17

Pura estrategia politica ¡¡¡le importa un pepino cercaniás¡¡¡ ¿y la passsta que se han llevado sin hacer obra en Sant Andreu,unos y otros?.Montcada lleva un siglo reclamando ¿donde estaba SU PARTIDO?.Como diria Pujol al reves "avui toca".Por cierto ¿para cuando lo de los hijos de Pujol "inti

#6 Tirant, Bcn, 27/10/2016 - 00:00

Propaganda y más propaganda ... Por todas partes, cada día, a cada hora, por todos los medios, aprovechando cualquier oportunidad, cualquier suceso ... Es lo único que saben hacer y, hay que reconocerlo, machacando en propaganda son maestros, los número uno ... Con el dinero del contribuyente, of co

#5 M, Sabadell, 26/10/2016 - 21:01

Otra vez llorando por falta de competencias, y que no involucre a agentes sociales, a sociedades civiles, empresarios, etc, que ya son mayorcitos para gestionar solos estos temas.
Y mientras tanto prietas las filas que viene curvas.

#3 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 26/10/2016 - 20:04

Sou majoritaris, representeu la voluntat d´un poble i teniu un indefugible mandat democratic oi ?

Doncs vinga nanu arranqueu que se us refreda la paella i teniu la CUP amb unes ganes boges de començar la saturnal.

#2 botifler1914, Sinitaca, 26/10/2016 - 16:37

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat bla, bla, bla.... bla, bla bla.
En el atril tiene tres copas por lo menos, asi dice las burradas que dice.